Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ВИКТОР КАЛЕВ БИЛ ПРИЧИНАТА МАРИЯ ДА СТАНЕ ПЕВИЦА

ВИКТОР КАЛЕВ БИЛ ПРИЧИНАТА МАРИЯ ДА СТАНЕ ПЕВИЦА

мария виктор калев maria kalev

Виктор Калев е един от главните виновници Мара Отварачката да стане певица. Това разкри самата чалга дива в днешното издание на „Като две капки вода“.

„Започнах да пея заради един човек. Той е виновникът да се захвана с музиката. Ако не беше той, можеше да не съм на тази сцена. А не знаех даже си тук“, каза Мария и посочи Виктор Калев, който е сред публиката на шоуто. Той получи бурни овации от останалите зрители.

След изпълнението на Мария, която влезе в ролята на вокалистката на „Ricchi e Poveri“, прехвърчаха искри сред Фънки и Веселин Маринов. Първият в типичния си стил оплю имитацията на Мария и преди това на Елена Атанасова, докато Веско Маринов го контрира, че това е най-силният сезон на „Като две капки вода“. Двамата дори се изпокараха за няколко минути.

СТАНА ЯСНО ЗАЩО Е БИЛА РАЗДЯЛАТА НА ВИКТОР КАЛЕВ И СЛАВИ

Елена Атанасова трябваше да изпълни „Топъл дъжд“ на Силвия Кацарова. Самата Силвия, която също е на шоуто, за разлика от Фъки я похвали за имитацията. След това анонсира, че на 4 ноември ще изнесе голям концерт в НДК. Съобщи, че ще има известни гости, пише „България днес“.

„Единият току-що го уговорих“, каза Силвия. Оказа се, че това е Виктор Калев, който също гледа на живо „Капките“. Останалите са Георги Мамалев, Камен Воденичаров, Васил Найденов.

След Силвия Кацарова микрофона взе Виктор Калев и той анонсира, че на Цветница ще има юбилейно 250 издание на авторския му спектакъл „Грамофонът“ в Зала 1 на НДК. От думите му стана ясно, че със Силвия двамата си разменят представленията – тя ще бъде специален гост на неговия спектакъл.

Top
>