Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АЛИСИЯ ЗАЖИВЯ В ПАЛАТ ЗА 1 МИЛИОН

АЛИСИЯ ЗАЖИВЯ В ПАЛАТ ЗА 1 МИЛИОН

алисия

В палат за близо милион заживя Алисия. Бившата на Ники Михайлов и Валери Божинов най-сетне е сбъднала голямата си мечта. И вече е горда собственичка на къща.

Постройката се намира в затворен комплекс в един от най-тузарските райони в София – в полите на Витоша. Къщата е на 2 етажа. Първият е огромен хол с трапезария, а на горния има две спални и две бани.

Дворът е общ с останалите постройки. В него има басейн и сауна, които живеещите могат да използват, когато си поискат. На разположение на собствениците е й фитнес.

Че се е преместила в нов дом, призна наскоро самата Алисия. Чалга фурията няколко дни поред показва на почитателите си всяко кътче от къщата, в която вече живее. Преди да се премести, родилата от Валери Божинов попфолк фурия обитаваше апартамент в София.

ВАЛЕРИ БОЖИНОВ ПРЕВЪРНА ДОМА НА АЛИСИЯ В РАЗГРАДЕН ДВОР

Алисия от години мечтае да заживее в къщурка в близост до София, където не е толкова шумно и пълно с хора. Певицата е закупила имота преди години, но комплексът чак наскоро е построен изцяло. За обзавеждането, което е по последен писък на интериорния дизайн, Алисия се бръква с още няколко хиляди лева.

С нея ще живее поне засега и синът й Валери Божинов-младши. Наследникът на Божигол най-вероятно пък ще доведе в новата къща на майка си и гаджето си Ивет.

В същото време Алисия продължава да се носи на крилете на любовта. Последната публична връзка на изпълнителката бе с бизнесмена Мони Филипов. Двамата изкараха заедно дълго време, но се разделиха преди 2 години. Сега 41-годишната попфолк певица има нов мъж до себе си. За него не се знае почти нищо, освен че е доста заможен. И редовно глези изгората си я с ваканции, я с мегаскъпи подаръци.

Top
>