Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АНАСТАСИЯ ОТ „ФЕРМАТА“ СЕ САМОУБИЛА ЗАРАДИ МЪЖ?

АНАСТАСИЯ ОТ „ФЕРМАТА“ СЕ САМОУБИЛА ЗАРАДИ МЪЖ?

Анастасия Жайгарова anastasia jaigarorva

Анастасия Жайгарова – една от колоритните участнички в предаването „Фермата“, почина преди броени дни. Натали Трифонова съобщи тъжната вест, която шокира всички. Никой не очакваше, че позитивната и забавна блондинка ще си отиде от този свят съвсем млада, едва навършила 45 години. Всички се чудят от какво е починала Сия, както я наричаха приятелите й. Блондинката не е споделяла да има неизлечими заболявания.

„Уикенд“ научи, че всъщност Жайгарова всъщност се е самоубил. Тя е скочила от терасата на дома си в столичиня квартал „Бъкстон“. Не е оставила предсмъртно писмо.

Приятели и колеги събират пари, за да погребат Сия, която ще бъде изпратена в последния си път във Варвара през уикенда.

Блондинката, която е завъриила актьорско майсторство, но работеше като фризьорка, сложи край на живота си на 27 октомври. Апартаментът на Анастасия е запечатан от полицията, която прави разследване по случая, както е по протокол.

Първата и основна версия е, че тя е скочила сама от терасата на дома си, а причината най-вероятно е мъж. Приятели на Сия разказват пред „Уикенд“, че тя и преди е правила опити за самоубийство, но все неуспешни.

Жизнерадостната на пръв поглед дама всъщност доста често изпадала в тежки депресии и е взимала силни хапчета. Близки до блондинката са казали на полицията, че от доста време тя се е мъчила да се отърве от кошмарна и вредна връзка с мъж, който я тормозел и има огромни проблеми с дрогата.

„Бихме искали да я изпратим достойно. Бихме искали детето й да посрещне дните без мама честно. Те ще бъдат дълги, но Теа ще се справи. Все пак, дъщеря е на майка си. Оставям сметката на дъщерята на Сия и вярвам, че всеки, който има сърце и е познавал Сия, ще помогне на детето й да я изпрати. Средствата, които бихме могли да съберем, изпращаме на сметката на дъщеря й“, пишат в социалните мрежи приятели на починалата „фермерка“ и дъщеря й, която работи като стюардеса.

Top