Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > НИКОЛЕТА ЗАЧЕНАЛА С ИНВИТРО

НИКОЛЕТА ЗАЧЕНАЛА С ИНВИТРО

николета лозанова nikoleta lozanova

Николета Лозанова очаква първата си рожба от вратаря на „Левски“ Ники Михайлов. Плеймейтката лично се похвали със зачеването, публикувайки в инстаграм свои голи снимки от екзотичен плаж. На кадрите 35-годишната красавица е с огромен корем, а текстът е „Две сърца в едно тяло“.

Съдейки по фотосите Николета е в шестия месец на бременността си. Странно е как тя е успяла да запази тайната за бебето в утробата си толкова дълго време, но е факт, че до сряда вечерта никой почти не подозираше за новото й манчинство. Изненадани се оказаха дори и хора, които минават за нейни близки приятели.

Според източници на „Уикенд“ Лозанова открай време искала да има дете то Малката перука, за когото неведнъж е казвала, че е мъжът на живота й. Когато обаче разбрала, че той няма да успее да я оплоди по естествен път, започнала да настоява за инвитро.

„Самата тя вече не е първа младост и е нормално да се притеснява, че яйчниковият й резерв е на привършване. Затова именно е поискала с Ники да потърсят помощ от специалисти по репродуктивна медицина“, коментират информаторите на изданието.

И допълват, че клиниката, в която е била извършена процедурата по забременяването, е една от най-елитните в страната. Докторите там взимали скъпо и прескъпо, но си разбирали работата.

НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА И НИКИ МИХАЙЛОВ ОЧАКВАТ ПЪРВОТО СИ ДЕТЕ

Източниците твърдят, че преди инвитрото Михайлов се подложил на терапия за повишаване на качеството на спермата му. Той, който също като любимата си, също е на 35 години, страдал от години от лениви сперматозоиди. Това била и причината до ден днешен да няма деца, заченати по естествен път, твърди изданието.

По време на близо 10-годишната си връзка с Николета футболистът стрелял в леглото с халосни патрони, а така било и докато имал интимност с Алисия. Припомняме, че за разлика от него, „баджанакът“ му Валери Божинов успя набързо да направи по едно дете и на фолк певицата, и на пловдивската Мис Плеймейт. Днес щерката на Лозанова от Божинката е на 11 и е отличничка в частно училище.

За да са на 100 процента сигурни, че опитите им да се сдобият със своя рожба ще са успешни, Николета и Мамин Ники замразили яйцеклетки и сперматозоиди и за евентуални бъдещи инвитро процедури. Засега не е ясно дали този генитичен материал ще бъде използван от семейството след време, или пък ще бъде дарен за нуждите на бездетни майки и бащи, коментират информаторите.

Top