Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПЛЕЙМЕЙТКАТА АНДЖЕЛИНА ЩЕ СИ РЕЖЕ НОСА, ТАКА ГО ПОЧУВСТВАЛА

ПЛЕЙМЕЙТКАТА АНДЖЕЛИНА ЩЕ СИ РЕЖЕ НОСА, ТАКА ГО ПОЧУВСТВАЛА

анджелина-andjelina

Нова промяна ще направи плеймейтката Анджелина. Самата тя призна, че след месец ще има чисто нов нос. Взела решението да направи корекцията спонтанно, като обяснява, че просто така го е почувствала. 10 хиляди лева ще й струва промяната във визията, която Анджелина ще направи в Турция.

„В XXI век сме, можем да правим всичко. Просто ми харесва да правя такива неща по себе си и да се ъпгрейдвам. Аз имам много хубаво носле, просто така съм решила. Нямам определен отговор на въпроса защо“, обясни пред „България днес“ Анджелина.

Тя ще прекара поне 10-15 дни в Турция, където няма да бъде сама, а заедно с най-добрия си приятел. Плеймейтката споделя, че се притеснява от реакциите после. След вълната от коментари след ринопластиките на Преслава и бившата министърка на туризма Николина Ангелкова Анджи е категорична: „При тях може би не се е получила добре операцията. Аз ще се доверя на специалисти, проучила съм много добре. В момента се колебая между двама доктори.“

Брюнетката разкрива, че няма да променя кой знае колко носа си. Самата Анджелина има страх от упойки и болници, но е свикнала. Тя има вече две операции на гърдите си, като обаче не е доволна от крайния резултат и ще прави трета през януари.

„Страх ме е, но вече няколко пъти съм лягала под ножа, така че съм свикнала. После ми е доста лошо, не знам къде се намирам няколко дни. Получавах паникатаки, на този етап ги нямам, но ще видим как ще се събудя след упойката.“, разкрива притесненията си Анджелина.

Последно тя ляга под ножа през май. Тогава на Анджелина й поставят 580 кубика силикон. Красавицата обаче остава неудовлетворена от резултата за втори път и сега иска да смени имплантите си през януари, този път при друг хирург.

АНДЖЕЛИНА ШЛЯПА ДУПАРАТА С ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ

„Силиконът ми е разместен, така че смятам да се доверя на доктор в Турция. Трябва да има 6 месеца разлика, затова чакам януари. След това смятам да спра с операците.“

Тя е сигурна, че няма да съжалява за действията си. 24-годишната девойка смята, че преди време единствено е прекалила с хиалурона в устните си, но е спокойна, че той се разгражда. Анджелина споделя, че отскоро е сама и няма партньор. Плеймейтката, която записа и няколко попфолк песни, в момента се е фокусирала върху новото си занимание, а именно бранда й за бельо.

Top
>