Вие сте тук
Начало > Любопитно > ЕТО КАКВО ВЕЩАЯТ МОКРИТЕ СЪНИЩА

ЕТО КАКВО ВЕЩАЯТ МОКРИТЕ СЪНИЩА

мокри сънища

Понякога сънуваме еротични сънища, но не с нашия партньор, а с други хора. Не се притеснявайте, това е просто реакция на мозъка. Ето какво вещаят мокрите ви сънища.

Секс с шефа – най-вероятно си мислиш, че несъзнателно си падаш по него и сега малко се срамуваш от съня си. Всъщност сънят показва, че имаш нужда и желание да управляваш сам живота си и да си бъдеш шеф. Затова и сънуваш своя началник, защото в твоите очи той представлява авторитет.

Секс с известна личност – сънувал си, че си правил секс с Джъстин Бийбър или Лейди Гага и си мислиш, че това е знак и ви е писано да бъдете заедно. Да правиш секс със знаменитост, означава, че подсъзнателно не искаш да попаднеш под светлината на прожекторите и да промениш света.

Секс с бившето гадже – сигурно си мислиш, че бившето гадже ти липсва и затова сънуваш, че правиш секс с него. И вече кроиш планове как да се съберете и да бъдете щастливи до края на дните. Истината е, че сънят означава нещо съвсем различно. Според учените когото виждаш в съня ти, той представлява твоя проекция. Тоест това не е бившето ти гадже, а самият ти. Бившият/бившата представлява аспект от теб, с който си имал допир, когато сте били заедно, но след раздялата си загубил. Затова е добре да отделиш известно време, да погледнеш назад в миналото и да се свържеш със себе си. Това обаче не означава да звъниш или пишеш на бившето си гадже от носталгия, а да разбереш коя част от себе си си загубил/a.

Секс с животно – напълно нормално е, когато се събудиш, да си помислиш, че нещо не ти е наред и че си извратен. Сънят обаче означава нещо нормално. Просто имаш желание да се свържеш отново с „животинските си инстинкти“ и да се отдръпнеш от всичките модерни джаджи.

Секс с извънземно – може би си мислиш, че не е било сън, а си бил отвлечен и наистина ти се е случило? Звучи интересно, но недей да си въобразяваш щуротии. Сексът с извънземни означава, че искаш да се примириш с негативните черти на характера си, които често те карат да изглеждаш в очите на околните като „странен човек“.

Top
>