Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АНДОН НАДУ ДЖУКИ, ЛЪСНА В ЛЕОПАРДОВО ЕКИПЧЕ

АНДОН НАДУ ДЖУКИ, ЛЪСНА В ЛЕОПАРДОВО ЕКИПЧЕ

андон andon

Кифленското поведение е доста често срещано явление в днешно време. Изкуствени коси и мигли, надути джуки и силиконови гърди – голяма част от жените намират всичко това за адски готино и смятат, че така изглеждат като супер мацки. В действителност истината е съвсем друга.

АНДОН СЕ РАДВА НА СВОБОДАТА СИ СЛЕД НИКОЛ

По-лошото обаче е, че вече и такъв тип мъже се появиха. Тук положението е наистина много плашещо и доста сериозно. В социалните мрежи всеки може да се представя в различна света и това понякога да изглежда наистина доста вървежно.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от 🛑ANDON (@andon.official)

Точно затова инфлуенсърите и медийните звезди трябва много добре да внимават какво съдържание показват на своите последователи.

АНДОН ПАК СИ ВАПЦА КОСАТА, ЗАПРИЛИЧА НА ЗЕЙН МАЛИК

Ако трябва да бъдем напълно честни, музикалният изпълнител Андон малко ни изненада с едно негово стори, отбелязва vbox7. Преди броени часове бившето гадже на инфлуенсърката Никол Бутева пусна видео в леопардов сет, на което прави муцунка тип „кокошо дупе“ в огледалото. Меко казано странно, нали? Все още не сме сигурни на кого иска да подражава Андон, но стилът му леко ни напомня на Папи Ханс и Галин.

андон

Top