Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЛИЛИ ИВАНОВА НЕ ХОДИ В NOVA, ЗАЩОТО НЯМАЛИ КАМЕРА С ФИЛТЪР

ЛИЛИ ИВАНОВА НЕ ХОДИ В NOVA, ЗАЩОТО НЯМАЛИ КАМЕРА С ФИЛТЪР

lili-ivanova-лили-иванова

Лили Иванова от години отказва да дава интервюта на Нова телевизия и общува единствено с бТВ. Звездата на естрадата от 2008 година не е гостувала в нито едно предаване на Нова, но с охота се изказва пред бТВ, а понякога, макар и рядко, пред БНТ, в предаването на Георги Любенов. Причината се оказа неочаквана – от първата частна национална телевизия разполагали с модерна камера с филтър, която замазва бръчките й.

„Лили Иванова идваше с удоволствие да й правим реклама в бТВ. Имаше само едно условие – да седи в стола ми, а аз в креслото за гости насреща. Чудех се защо, а после операторите ми казаха, че предпочита едната си страна. После обаче се преместих в Нова телевизия. Когато я поканих да даде интервю, тя изрочно ме попита има ли специална камера като тази в бТВ. Попитах и се оказа, че нямаше. После се поинтересувах какво й е специалното на камерата, а операторите обясниха, че тя пуска специален филтър, който заглажда всички несъвършенства по лицето. Тогава Лили категорично ми оказа интервю. И продължава да работи с бТВ“, разказа известна журналистка.

В държавната БНТ също не разполагали с такава камера, която била изключително скъпа, но водещият Георги Любенов успял да уреди наеменото й срещу сериозна сума, специално отпусната от ръководството на медията. Така Лили Иванова два пъти дава интервю за неговото предаване, което обаче се взима в апартамента й, а не в студиото на телевизията, и след това щателно се монтира.

ЛИЛИ ИВАНОВА ПРИБРА МИЛИОН ОТ ДВАТА КОНЦЕРТА В НДК

Известно е, че певицата публикува само силно обработени кадри и винаги категорично забранява по време на концертите си да се снима на живо, публично е обвинявала журналисти, пуснали я в натурален вид, че „нарочно я състаряват и я загрозяват“ на снимките.

Според източник на „Уикенд“, освен заради липсата на специална камера с филтър, Нова загубила доверието на Лили и след като през 2011 година в несъществуващото днес „Вечерно шоу на Иван и Андрей“ бе излъчен репортаж от дом за сираци, в който се смята, че е въдворена незаконно родената дъщеря на звездата Доротея. Тя е вече жена на възраст и поразително прилича на младата Лили.

Естрадната икона била бясна от репортажа и дори мислела да съди медията и продуцентите Иван и Андрей. В крайна сметка всичко мина и замина без съдебни дела, но оттогава певицата е люто обидена на медията.

Top
>