Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЯНА МАРИНОВА: НЯМАХ ДАЖЕ ДВЕ СТОТИНКИ ЗА МЕКИЦА

ЯНА МАРИНОВА: НЯМАХ ДАЖЕ ДВЕ СТОТИНКИ ЗА МЕКИЦА

яна-маринова

Яна Маринова е имала трудно детство, което калило характера й. Коравото момиче, каквото се е научила да бъде, неведнъж е споделяло за мрачните моменти в миналото си. Тези дни Яна направи препратка към тях в контекста на темата как да не загърбавш мечтите си с оправдания и как се справят успешни проекти в България.

Актрисата, която на 17 август ще празнува 42-ия рожден ден, може дълго да говори за това, предвид успеха на филмите „Привличане“ и „Диви и щастливи“, в който си партнира с Луиза Григорова-Макариев.

Яна не приема доводите, които често биват използвани за оправдания, като например, че „държавата потиска“.

ЯНА МАРИНОВА ПОРИ ВЪЛНИТЕ ДО ОСТРОВ СВЕТА АНАСТАСИЯ

„Дава пари за филми, които не се гледат. Аз не се оплаквам, да ходя да протестирам, а правя филми, които се гледат. Като искаш дас е бориш, направи го по-хубаво. Покажи как се случва… Докато обясняваш какво ще направиш, времето е минало, лети… И е безумно това как някой постоянно обяснява:  „Ама ти не знаеш какво е?“. Точно аз ли не знам какво е?! Нямах даже две стотинки за мекица. Две! Защото майка ми в крайна сметка се разболя. Две стотинки. Е, така стоях и ги гледах. И до ден днешен като съм гладна и освирепявам, и всичките ми приятели знаят и ходят и ми носят храна“, сподели Яна при последната си медийна изява.

По филмите „Привличане“ и Диви и щастливи“ работи с Александър Сано и режисьора Мартин Макариев. Наскоро актрисата, която в края на май откри първото автокино, при това за български филми, сподели, е през ноември й предстои да се заеме с нов проект, отбелязва „Уикенд“. Яна Маринова не разкри подробности за предстоящите снимки на поредния филм, но остави впечатлението, че пак ще работи с тях.

Top