Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МАГИ ВЪЛЧАНОВА ВОДИ НАПЪЛНО НОВ ЖИВОТ

МАГИ ВЪЛЧАНОВА ВОДИ НАПЪЛНО НОВ ЖИВОТ

маги-вълчанова

Предаването „Черешката на тортата“ припомни странната и неособено успешна изява на Маги Вълчанова като домакиня на звездните си гости. Носителката на титлата „Мис Вселена България 2000“ посрещна певиците Лора Караджова и Сантра, актьора Даниле Ангелов и създателя на група „Ревю“ – Васил Гюров с три салати и бисквитена торта.

За основното си ястие, което претърпя промени за някои поради алергии, гостите трябваше да помагат. Най-много усилия положи Васил Гюров, който трябваше да изчисти 26 скариди.

„Черешката“ на вечерта бе не десертът, нито изненадата – палене на хартиени фенери на балкона, което бе прекратено от съображения за сигурност, нито решението на Маги да следва стриктно рецепта в интернет и да подсушава листа айсберг с кухненска хартия.

Красавицата сюрпризира гостите си с признанието, че слага чесън в джобовете на децата си, когато ходят на детски партита. Правела го против уроки.

Маги едва ли е била много доволна да гледа отново епизода с участието си в предаването. Най-малкото, защото бе изключително притеснена през цялото време, а и получи сериозни критики от гостите си, както и от шеф Иван Манчев.

А и като се снима в предаването, Маги Вълчанова все още е омъжена за бизнесмена Румен Георгиев. „Имам двама сина и съпруг. Това е достатъчна причина да съм щастлива и усмихната“, сподели миската в предаването. И все пак тя посрещна гостите във второто си жилище. „В първото няма как, има хора, които не могат да изтърпят цялата тази какафония, която ще настане след малко“, разясни тя.

МАГИ ВЪЛЧАНОВА СЕ РАЗВЕЛА ТАЙНО СЪС ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН БОС

Днес Магдалина Вълчанова се радва на чисто нов живот. Рестартирала го, след развода си с милионера Румен Георгиев и професионални неудачи година по-рано. Тогава трето издание на конкурса „Мис Национален отбор“, който тя организира, като предишните две години е подкрепен от БНТ, бил саботиран, изтъквала е Маги.

Появила се дори подписка във Фейсбук, че не искали да гледат такъв конкурс в национален ефир. Тази история рефлектирала върху Маги, тъй като имала договори с трети лица. Трябвало да връща пари на спонсори и билети.

Днес е загърбила този труден момент. След развода си Маги поема в съвсем нова посока. Заема се да учи дигитален маркетинг. Интересно й е и не среща трудности, отбелязва „Уикенд“. Посещава вечерен курс и има време за дейността си като личен треньор. За целта Маги има сертификат за фитнес инструктор от НСА.

Тя работи като персонален треньор, най-вече на жени над 35 години. Идеята й е да помага да влязат във форма на жени, които са твърде заети с работата, децата си и все не успяват да стигнат до фитнес зала.

Маги им спестява време с тренировки в домашна обстановка, а резултатите са същите като след времето, прекарано във фитнеса. Освен това красавицата прави и хранителен режим на дамите. Маги спортува активно отдавна, но едва наскоро й хрумнало да превърне страстта си в професия. Все пак тя държала да получи диплома.

Top
>