Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АНДРЕ ТОКЕВ ПАК ПОДКАРА ПИКАПА

АНДРЕ ТОКЕВ ПАК ПОДКАРА ПИКАПА

андре токев

Андре Токев пак шофира фаталния пикап, заради който лежа в затвора. Топ кулинарят вече кара много внимателно мерцедеса с габарити на камион и не създава никакви рискове за участниците в пътното движение. Той е категоричен, че никога повече няма да седне зад волана с алкохол в кръвта. Токев вече не употребява огнени течности.

Изкусният готвач попадна в обективите на папапараците ни, излизайки от ресторанта си в центъра на столицата. Пременен с униформата си, мастършефът се спря да поприказва на улицата със свой познат, а след това се насочи с бодра крачка към луксозното си високопроходимо возило.

Седнал зад волана на пикапа, Андре натисна леко газта със зелената си бота и с позволената от закона скорост отпраши нанякъде. Автомобилът му блестеше от чистота и привличаше погледите на мнозина по пътя си, пише Уикенд.

АНДРЕ ТОКЕВ РАЗКРИ ДАЛИ СЕ МЕСТИ В NOVA

Преди година и половина Токев бе арестуван заради шофиране на същата камионетка в нетрезво състояние, а видео от издънката му се появи в интернет. В клипчето се виждаше как пикапът на готвачата се движи със спукани гуми, а малко по-късно остава по джанти. Екип на полицията арестува шофьора, а проверката за алкохол отчете близо 2 промила.

Заради прегрешението си Андре влезе в затвора. Зад решетките излежа 4 месеца и 16 дни от присъденото наказание и беше освободен предсрочно. Днес Токев е загърбил проблемите и гледа уверено напред.

Top
>