Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > РАЛИЦА ПАСКАЛЕВА ПОТВЪРДИ, ЧЕ Е БРЕМЕННА

РАЛИЦА ПАСКАЛЕВА ПОТВЪРДИ, ЧЕ Е БРЕМЕННА

ралица паскалева ralitsa paskaleva

Ралица Паскалева потвърди със снимка, че е в очакване на второ дете. Звездата от сериала „Октраднат живот“, която до вчера се изявяваше в шоуто „Като две капки вода“ на Нова телевизия, показа коремче на финалната снимка от шоуто. В последните седмици тя носи широки дрехи и като че ли се опитва да крие корема си. Ралица Паскалева не крие щастието си със своята половинка – волейболиста Теодор Салпаров.

Той вече има дете от предишна връзка, а с актрисата се радват и на сина си Максим, но водещата на риалитито „Игри на волята“ винаги е казвала, че иска още деца. Синът на актрисата това лято става на пет години, отбелязва ХотНюз. Сега големият въпрос е кой ще води Игрите, които се снимат през лятото. Деликатното състояние на Паскалева няма да позволи да застане до Димо.

РАЛИЦА ПАСКАЛЕВА БРЕМЕННА С ВТОРО?

Синът на актрисата това лято става на пет години. На сцената в „Капките“ звездата е много активна и енергична, но това не е изненада. Тя игра бременна и в сериала „Откраднат живот“. Остана на снимки почти до последния възможен момент преди раждането, като криеше наедрялото си коремче с подходящи дрехи и специално подбрани от операторите гледни точки, под които я снимаха.

ралица

Top
>