Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АНДРЕА: ПРЕЖИВЯХ ТЕЖКИ УДАРИ И НАПАДКИ ОТ КОЛЕГИ

АНДРЕА: ПРЕЖИВЯХ ТЕЖКИ УДАРИ И НАПАДКИ ОТ КОЛЕГИ

андреа andrea

Андреа е откровена за взаимоотношенията си с колегите от фолк бранша. Фолк звездата е на мнение, че славата е нож с две остриета и с течение на годините е преживяла много тежки моменти заради нея. Отчита, че успехът при нея е имал голяма цена и не ѝ е донесъл само позитиви.

„Гледам си старите клипове, защото ми носят много спомени и понякога ми става меланхолично. От една страна, това време беше нож с две остриета, защото преживях много тежки нападки, много тежки удари от колеги и други хора. Успехът има много голяма цена и тази цена не се оказа само моят труд и моята амбиция. Успехът се оказа завистта и порочният кръг, в който се намираме“, споделя тя пред Фен ТВ.

АНДРЕА СТЯГА ДУЕТ С АЗИС

Андреа разкри, че поддържа взаимоотношения с повечето си колеги от фолка и не таи лоши чувства към никого. Даже напротив, липсва ѝ времето, в което заедно са били по големи концерти и турнета.

„Не съм ограничила контактите с моите колеги, по-скоро нямаме вече общи точки, както например преди имахме големи общи концерти и турнета, които доста ни сплотяваха. Но не съм си ограничила контактите и с всички сме в добри отношения“, категорична е певицата.

АНДРЕА ПРОГОВОРИ ЗА КУБРАТ ПУЛЕВ И РАЗДЯЛАТА

Атрактивната звезда намира жанра за доста променен, а също така и изпълнителите вече нямат такава агресия помежду си.

„Мисля, че между нас няма това съревнование, защото попфолкът не е това, което беше. Вече нямаме тази агресия помежду си. Защото имаше преди съревнование, особено между определени имена. Всеки инвестира много пари, когато работи и е нормално да има съревнование. Това е бизнес“, казва Андреа.

Top