Вие сте тук
Начало > Музика > АНЕЛИЯ ПОСВЕТИ ПЕСЕН НА СТАРАТА СИ ЛЮБОВ

АНЕЛИЯ ПОСВЕТИ ПЕСЕН НА СТАРАТА СИ ЛЮБОВ

anelia-анелия

Анелия изпя ново парче и феновете веднага я разкриха – за Коко Динев е! Нежната и тъжна балада се казва „Сърцето ми“. За това подсказа и певицата:

„Подсъзнателно определено има някакви неща, които те карат да наредиш текста на песента точно по този начин, да е точно с това послание. Смятам, че всеки в живота си е имал такава силна, истинска, изгаряща любов, която ще помни винаги, в което няма нищо лошо. Това е хубавото на любовта. Тя те кара да се чувстваш жив, тя те променя и съм сигурна, че когато човек изпитва истинска любов, той се променя в добра посока. Хубаво е човек да обича, хубаво е човек да дава“, мъдро разсъждава Анелия. Макар от години двамата да не са заедно, певицата много пъти е признавала, че раздялата е била много тежка.

В деня на тяхната сватба, уви, бракът им не изтрая дълго

След Коко Анелия така и не успя да създаде друга сериозна връзка, както тя самата пее:

Да обичам друг след теб,

в мен сърцето забранява,

а в гърдите кубче лед,

път на друг до мен не дава.

Болка си ми, но те искам,

кажи кога и как да те забравя,

кажи ми как като не става.

Баладата се появи току-що, но истината е, че е много стара. Самата Анелия признава, че в продължение на цели четири години я е отлагала. Чак в началото на 2019-а решава да я пусне, пише „България днес“.

„Сменях няколко пъти текста и крайният резултат е това. Смятам, че се получи много семпло, но с много истинско послание. Любопитен факт е, че това е песента, която много трудно изпях. Такова нещо не ми се беше случвало през цялата кариера“, казва певицата.

Top
>