Вие сте тук
Начало > Шоу > МАРИЯ СЕ ПРЪКНА ПО ЗЪРНА ПРИ РАЧКОВ

МАРИЯ СЕ ПРЪКНА ПО ЗЪРНА ПРИ РАЧКОВ

мария рачков maria rachkov

Фолкдивата Мария се появи в национален ефир по щръкнали зърна.

Миньончето на чалгата цъфна в „Забраненото шоу на Рачков“ по Нова тв облечена с бял прилепнал по нея потник, но… бе забравила да сложи сутиена си. И така на показ се оказаха напращелите й зърна.

На няколко пъти операторите, дали нарочно, или не, акцентираха върху сочната силиконова гръд на миньончето. Но по-наблюдателните веднага забелязаха зърната на чалга фурията от Стара Загора, които ясно си личаха. И настана вой.

РАЧКОВ СЪБЛЕЧЕ ЕРГЕНА ВИКТОР ПО ГАЩИ

Със сигурност Мария не е разбрала за лекия гаф, който е сътворила. Зърната на певицата прозираха под потника на няколко пъти, и то при определена светлина.

Първоначално Мария прекрачи прага на шоуто на Рачков със сако. И се бе загърнала, за да скрие огромните си силиконови бомби. Още в началото обаче секси миньончето захвърли горната дреха и остана по изрязан потник, който веднага накара всички да я зяпат, пише „България днес“.

РЕЙТИНГЪТ НА РАЧКОВ СЕ СРИНА

Водещият Рачков пък остана силно впечатлен от внушителния бюст на фурията. На няколко пъти комик номер 1 на България накара Мария да направи няколко движения, с който да разтресе пищната си гръд.

Мария не за първи път се появява по зърна. Преди години певицата, която отново се носи на крилете на любовта със съпруга си Мирослав, излезе на участие в нощен бар пак без сутиен. И отново бе заложила на бял потник, от който зърната й ясно си личаха. Дори тогава певицата качи снимка в този си вид в социалната мрежа.

Top