Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СТАНИСЛАВ СИ ПОДАРИ СЛАДКАРСКИ ЦЕХ ЗА ЧРД

СТАНИСЛАВ СИ ПОДАРИ СЛАДКАРСКИ ЦЕХ ЗА ЧРД

станислав иванов. stanislav

Победителят от „Хелс Китчън“ Станислав Иванов и настоящ кулинар в предаването „На кафе“ по NOVA си подари сладкарски цех за рождения ден. Той е в Перник и вече е отворен за работа. „Знаете, че това ми беше мечта отдавна. Ето, успях да сбъдна и нея в тази моя лична година“, разказва пред „Телеграф“ Иванов и допълва:

„Не само това, толкова неща ми се случиха – спечелих „Хелс Китчън“, ожених се, започнах в „На кафе“, купихме си и апартамент с Божидара. Като цяло спокойно мога да кажа, че съм един щастлив човек с всичко, което имам. Вярвам, че най-хубавото предстои и в личен, и в професионален план. Смело напред. А що се отнася до сладкарския цех – исках го отдавна, но сега си му беше времето. Това е моят подарък към мен самия за рождения ми ден“ Противно на очакванията, Сисо, както му казват най-близките, няма да вдига шумен купон за празника, а ще празнува скромно и в тесен кръг в луксозен СПА хотел.

СТАНИСЛАВ ОБМИСЛЯЛ ДА ИЗБЯГА ОТ СВАТБАТА СИ

„С жена ми сме малко извън София. На СПА. Ще празнувам в тесен кръг, че много ни се събраха партита в последно време (смее се). Сватбата ще ни държи влага дълго време. Беше голям купон. В четвъртък съм на ефир и тогава ще почерпя и колегите от „На кафе“, разказва още кулинарят и обещава в новия си цех да направи хем най-вкусните торти, хем най-красивите.

Top