Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЕНИСЛАВА СЕ ГАДЖОСАЛА С ПОБЕДИТЕЛЯ РЪЛЕВ, МАСТАГАРКОВ Я ОТРЯЗЪЛ

ДЕНИСЛАВА СЕ ГАДЖОСАЛА С ПОБЕДИТЕЛЯ РЪЛЕВ, МАСТАГАРКОВ Я ОТРЯЗЪЛ

денислава велкова denislava velkova

Денислава от „Игри на волята“ ще се окаже доста палава. Хора от екипа на шоуто издадоха шокираща пикантна тайна за блондинката, която я представя в нова светлина и най-вече обяснява нейната неприязън към Благо Мастагарков.

Риалити звездата влезе в приключенското риалити като гадже на Кристиан Кирилов, по-известен като Митко от „София ден и нощ“. Но в момента е завъртяла главата на един от участниците в риалити формата. И не който и да е, а победителят в „Игри на волята“, както се спряга в интернет пространството.

МАСТАГАРКОВ ПРОДЪЛЖАВА С ИЗЛАГАЦИЯТА В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

Денислава и Иван Рълев са новата светска двойка на България, но преди да се гаджосат девойката се е пробвала и с други участници. Първо е точила лиги по мачото Мастагарков, който рязко я отрязал и оттогава тя започнала да води война срещу него, тъй като наранил женското й его, пише blitz.show.

От екипа на шоуто издават, че й Мартин Елвиса е отсвирил мераците на блондинката и накрая тя ударила кьоравото с победителя в шоуто Иван Рълев. Отношенията им стартират малко след приключване на формата, докато все още е била гадже на Кристиан.

Top