Вие сте тук
Начало > Издънки > РЕЙТИНГЪТ НА РАЧКОВ СЕ СРИНА

РЕЙТИНГЪТ НА РАЧКОВ СЕ СРИНА

димитър рачков dimitar rachkov

Неочакван срив на едон от най-скъпите предавания по Нова телевизия този сезон – рейтингът на „С Рачков всичко е възможно“ се оказа провал. Това стана ясно от данни, разпространени от самата медия в началото на седмицата. Оказва се, че предаването на комика е единственото, което е отстъпило по гледаемост пред конкуренцията на бТВ.

„Гласът на България“ на бТВ е ударило сериозно рейтинга на Димитър Рачков през септември. Резултатите, които са удор по самочувствието на комика като тв звезда, при възрастова група от 18 до 49 години, която по традиция е най-интересна за рекламодателите и съответно – най-важна за Нова тв.

РАЧКОВ: АКО ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ ЗА МЕН, ТРЯБВА ДА СКОЧА ОТ АСПАРУХОВИЯ МОСТ

В понеделник медията се похвали, че е подобрила собствения си рекорд от месец май тази година, който бил най-силен за нея от създаването. Тогава я били гледали 31,3 на сто от зрителите между 18 и 49 години, а през септември резултатът бил още по-добър 32,6 на сто. Рейтингите на „Сделка или не“, „Черешката на тортата“, „Игри на волята“, „Алея на славата“, „Ол инклузив“ и „Клетката“ рязко надминават конкуренцията на бТВ, пише „Уикенд“.

Димитър Рачков обаче е тъмно петно в тази щастлива картинка. Неговото предаване, в което са ангаижрани много от популярните личности у нас, е с 6,4 на сто по-слабо откъм гледаемост с конкуренция 28 срещу 34,6 на сто. Това означава, че Мария Илиева, Дара, Иван Лечев и Миро в „Гласът“ са по-интересни на родния зрител, от всичко, което предлагат Рачков и звездната му компания.

РАЧКОВ ПАК ЩЕ РАЗИГРАВА ТЪПИ СМЕШКИ С ПРИЯТЕЛИТЕ НА МАГИ ХАЛВАДЖИЯН ТАЗИ ЕСЕН

Шоуто на комика в предишния сезон беше заложило на лица, които често се повтаряха в отделните предавания, като Боби Турбото, Геро, Алекс Раева и всички до болка познати и втръснали знаменитости, които сме свикнали да виждаме в продукциите на Маги Халваджиян. Част от тях отново се появиха във втория сезон.

Top