Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > РАЧКОВ: АКО ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ ЗА МЕН, ТРЯБВА ДА СКОЧА ОТ АСПАРУХОВИЯ МОСТ

РАЧКОВ: АКО ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ ЗА МЕН, ТРЯБВА ДА СКОЧА ОТ АСПАРУХОВИЯ МОСТ

димитър рачков dimitar rachkov

Навръх своя 51-ви рожден ден актьорът и водещ Димитър Рачков сподели какво си пожелава.

„Имам провинциална амбиция на всяка цена да съм на екран. Да не изтърва кокала, защото други го хващат“, каза той на майтап. „Важното е да сме здрави, да имаме сили да продължаваме, защото нашият бизнес не е лек. Но то лека работа няма. Нямам проблеми да кажа, че ставам на 51. Как изглеждам“, попита Рачков в предаването „На кафе“ по Нова телевизия.

„Много неща ми се случиха през последната година. Наскоро се замислих и си дадох сметка, че последната година ми мина доста бавно. Освен формата „Като две капки вода“ стартира „С Рачков всичко е възможно“ първи сезон. Снимах филм за БНТ, турне имам в момента. Динамичен ми е животът, не се оплаквам. Аз винаги искам да си почивам, но като остана 5-6 дни без работа и нещо почва да ме подпира и да ми става неспокойно“, коментира Рачков.

РАЧКОВ ПАК ЩЕ РАЗИГРАВА ТЪПИ СМЕШКИ С ПРИЯТЕЛИТЕ НА МАГИ ХАЛВАДЖИЯН ТАЗИ ЕСЕН

„Отдавна не обръщам внимание на критиките, особено на тези фейсбуци. Това е лоша среда, нехигиенична. Ако четеш коментарите за себе си, трябва да скочиш от Аспаруховия мост. Няма неоплют човек в България. Важното е ти да се чувстваш добре и да знаеш, че си си свършил качествено работата. За мен най-голямата награда е да видя едни усмихнати лица, когато изляза от студиото. Тези хумористични предавания са един оазис, не само за зрителите, а и за мен самия. Винаги съм казвал, че нямаш право личните си проблеми да ги пренасяш върху зрителите.“

„Любовта изисква тишина и спокойствие. Никога не съм знаел защо съм толкова интересен на медиите относно личния ми живот. Нито съм плейбой, нито съм висок, криви крака… Господ това ми е дал. Аз се забавлявам с тези неща. Аз не давам интервюта за личния си живот, те и без това пишат, каквото си искат“, заяви Рачков.

Top
>