Вие сте тук
Начало > Шоу > РАЧКОВ ПАК ЩЕ РАЗИГРАВА ТЪПИ СМЕШКИ С ПРИЯТЕЛИТЕ НА МАГИ ХАЛВАДЖИЯН ТАЗИ ЕСЕН

РАЧКОВ ПАК ЩЕ РАЗИГРАВА ТЪПИ СМЕШКИ С ПРИЯТЕЛИТЕ НА МАГИ ХАЛВАДЖИЯН ТАЗИ ЕСЕН

димитър рачков dimitar rachkov

Димитър Рачков пак ще разиграва тъпи смешки с колеги от обкръжението на продуцента си Маги Халваджиян в шоуто „С Рачков всичко е възможно“. Очакваше се завръщане на неговото „Забранено шоу“, но от Нова телевизия решиха да отрежат проекта за сметка на другото предаване с комика, което е по френски лизенц. То излиза от комата, в която беше държано от януари насам, и от есента се завръща в програмната схема.

Успехът на „С Рачков всичко е възможно“ е истинско чудо предвид глуповатите идеи, върху които е изградено предаването. За който не го е гледал – в студиото се събират няколко популярни за широката публика гости, които изпълняват странни задачи като например скачане в чували, танцуване на балет, отговаряне на странни въпроси, докато се друсат върху специална платформа, разпознаване на вкусове на храна, която се яде със затворени очи, четене на думи и изречения по движението на устните на партньора и всевъзможни други безсмислици.

СКАНДАЛИТЕ С РАЧКОВ БЕТОНИРАХА ВЕСКО МАРИНОВ В „КАПКИТЕ“

Невероятно, но факт – въпреки откровените глупости, които се случват в студиото на шоуто, рейтингът е страшно добър, както всичко, в която Рачков се изявава. Ето защо от Нова телевизия са решили да пуснат нов сезон, пише „Уикенд“.

От есента предаването отново ще бъде на екран в обичайсия си ден и час на излъчване – неделя, след централните новини. Вече се въртят реклами на предстоящото издание, в които се твърди, че то ще бъде по-добро от предишното.

ВРЪЩАТ ШОУТО НА РАЧКОВ В ЕФИР

Зрителите искрено се надяват това да е вярно. Първият сезон на „С Рачков всичко е възможно“ беше излъчен миналата есен. Въпреки че първоначално беше обявено, че в него всяка седмица ще гостуват различни звезди, няколко лица се набиха в очите на публиката с парманентното си присъствие.

Сред тях са Борислав Захариевв – Боби Турбото и Герасим Георгиев – Геро. Покрай двамата актьори пред камерите се наредиха редовните герои от предаванията – Гала и Стефан, Алекс Раева, Рафи Бохосян, Софи Маринова, Станимир Гъмов, Фънки, Златка Райкова, Ненчо Балабанов, Милица Гладнишка и други.

Top