Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДАЯНА ХАНДЖИЕВА: БРЕМЕННА СЪМ В 6-ИЯ МЕСЕЦ

ДАЯНА ХАНДЖИЕВА: БРЕМЕННА СЪМ В 6-ИЯ МЕСЕЦ

даяна ханджиева dayana handjieva

Красавицата Даяна Ханджиева ще става майка. Звездата от сериалите „Братя“ и „Скъпи наследници“ избра рождения си ден, за да съобщи публично голямата новина. В неделя тя навъртя 30 лазарника, а в понеделник показа в социалните мрежи снимки с наедрялото си коремче. Таткото на детете, което е напът, е дългогодишният й партньор Кристиян Ставрев.

Бременността очевидно действа позитивно на Даяна Ханджиева, става ясно от снимките, които актрисата публикува в социалните мрежи. Тя е запазила идеалната си фигура, коремчето е единствената част от тялото й, която е наедряла. Ден след като съобщи новината, звездата сподели, че е в 6-ия месец.

Бъдещите родители знаят пола на бебето, но предпочитат засега да запазят тази информация за себе си и своите близки.

„Една от „най-духовитите“ смешки на мъжете спрямо възрастта на жените е: „След 30 спираш да играеш на криеница, щото вече никой не те търси!“. Ха-ха. Joke’s on yoy. Защото тепърва ще играя не само на криеница, а ими и на „Как прави кучето?“, „Айде сега една хапка за баба“, „Я, покажи с пръстчета на колко си годинки“, „Нани, нани, бебе“ и т.н. Така че плешете 20-годишните с тези смешки, на мен на 30 ми започва вторият живот и нямам търпение“, пише звездата.

ДАЯНА ХАНДЖИЕВА СИ НАМЕРИ РОЛЯ В СЕРИАЛ

Бременността е била изненадваща. По покана на колежката си Искра Донова, с която участват в „Скъпи наследници“ и „Братя“, Даяна се включила в кампанията „Твоите яйцеклитки за твоето утре“. Отишла на преглед, за да се установи яйчниковият й резерв, но лекарят установил бременност в съвсем начален етап, пише „Уикенд“.

В същия ден Даяна печели и кастинг за роля в нов сериал. Бременността не пречи на участието й в продукцията. Снимките временно спират, защото звездата започва да чувства дискомфорт заради деликатното си състояние.

Актрисата, която не говори много за личния си живот, показа и няколко снимки от своя празник, от които става ясно кой е щастливият татко на бебето й. Въпреки слуховете, че може би се е разделила с приятеля си Кико Ставрев след участието си във „Фермата“, двамата продължават да са заедно и именно баскетболистът е бащата на детето.

 

Top