Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > „РУСАЛКИ“ – ПЪРВИЯТ БЪЛГАРСКИ TIKTOK СЕРИАЛ ПОСТАВЯ РЕКОРДИ

„РУСАЛКИ“ – ПЪРВИЯТ БЪЛГАРСКИ TIKTOK СЕРИАЛ ПОСТАВЯ РЕКОРДИ

rusalki русалки

Първият български TikTok сериал вече е факт. „Русалки“ е адаптация на познатия в цял свят тийнейджърски сериал H2O: Just Add Water. Новите епизоди се появяват в TikTok в понеделник, сряда и петък, като продължителността им е около 5 минути.

Сценарист и инициатор на проекта е Лили Аначкова, която има в социалната мрежа феноменалните 485 000 последователи!

„В TikTok съм от 2 години, не съм от първите, по-скоро съм от втората вълна. Публикувам съдържание за мода, готвене и т.нар. лайфхакове. Харесва ми много и се забавлявам. Реших да направя адаптация на H2O: Just Add Water, защото много обичам този сериал“ – споделя 26-годишната Лили пред LadyZone.bg.

Всички участници в проекта са тиктокъри и се снимат на приятелски начала, без хонорар. Лили се грижи единствено да има кетъринг по време на снимките, които са основно в Панчарево и язовир Искър.

„Купихме опашките от едно училище за русалки в София (да, има такова – бел.ред.). Съпругът ми Иван Павлов, с когото сме двойка от 9 години, помага за снимането, а Лина Соколова – Линшо е освен русалка и монтажист“ – разказва Лили, която също играе като русалка.

За една седмица първият епизод има 700 000 гледания, което е рекорд за българския TikTok. Първият сезон ще е до края на септември и ще включва около 20 епизода.

TIKTOK СЕНЗАЦИЯТА ЙОАН-ПЕТЪР КРЪСТЕН НА ПАПАТА

„Живот и здраве, догодина ще направим втори сезон“ – ентусиазирана е Лили, чиято популярност вече е отвъд тийнейджърската аудитория и все по-често й се случва майки с деца да я разпознаят на улицата.

Разговаряхме и с певицата Ева Георгиева-EVA, чийто нов дует с Мойсей – “Мислите ми“, е саундтрак на сериала.

„Аз съм едната от трите „добри“ русалки, защото има и три „лоши“. Моят образ търпи голямо развитие, защото в училището идва ново момче, с което се харесваме. Баща ми Теди Георгиев и кученцето ми Ачри също участват. Всички играем с истинските си имена“ – споделя лъчезарната EVA, която в първи сезон на „Ергенът“ спечели конкурса „Мис Бодрум“.

@lilly_anachkova Какво ни направи луната накрая? 😳 Русалки – Епизод 1 🧜‍♀️ #fakesituation ♬ Mislite mi – EVA & Moisey

Top