Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ТОВА ЛИ Е КРАЯТ НА КАРИЕРАТА НА ТОТО ОТ „СКАНДАУ“?

ТОВА ЛИ Е КРАЯТ НА КАРИЕРАТА НА ТОТО ОТ „СКАНДАУ“?

тото-toto

Кариерата на Йонислав Йотов, по-известен като Тото от „СкандаУ“, се срина за броени часове. Рапърът, нашумял с участието си във „ВИП Брадър“ преди няколко години, остана без участия и мощните си спонсори след изцепката с Тити Папазов в предаването му, което се излъчва в YouTube.

Първо хотел във Велинград, където трябваше да се проведат следващите снимки за предаването на Тото с публика, съобщи, че са отменени проявите и парите за билетите ще бъдат връщани до края на август. В социалните мрежи веднага заваляха поздравления за хотела, че реагира адекватно на ситуацията.

В подкаста „При Тото“ Тити разказа, че в ученическите си години е имал интимна връзка с 16-годишно момиче, което 3 дни, след като се разделили, му изневерило с негов близък приятел. За да я „накаже“, Папазов опитал да остриже косата на момичето – това призна самият той.

ТОТО СЕ ОБЯВИ ЗА ЖЕРТВА НА КЕНСЪЛ КУЛТУРАТА

Тъй като тя се дърпала, Тити направил дупки в косата й. „Беше вечерта. Обаждам се на Гергана. „Възпитатално“ й дадох съвет как да контролираш нагона си. Шест месеца след нашата забрана има инкубационен период. Единственото нещо, което може да се случи, е д те подстрижа. Започна процесът на подстригване. Тя започна да се бори неистово за косата си“, разказва Тити в клипа.

Зрителите останаха втрещени, че така свободно се говори за насилие над жени и в цялата зала, където се записва предаването, се чува смях.

Клипът с интервюто с Тити Папазов съвпадна със скандала с насилника от Стара Загора, който наряза с макетно ножче и подстрига косата на 18-годишната Дебора. 400-те шева, направени след зверството, бяха определени от експертизата и съда като „лека телесна повреда“.

Видеото на Тото с Тити имаше 280 000 гледания, като точният брой вече няма как да се види, тъй като видеото е изтрито. На 1000 гледания рапърът печели по 5 лева. Изчисления на „Уикенд“ показват, че той е лапнал 1400 лева само от зрителите на клипа с Константин Папазов.

ТОТО ПРОГОВОРИ И СЕ ИЗВИНИ ЗА СКАНДАЛА С ТИТИ ПАПАЗОВ

Хората се възмутиха обаче повече на поведението на Тото, който не спираше да се хили сеирджийски. Хейтът не спря и дори стигна до призиви към рекламодателите да оттеглят подкрепата си за интернет предаването на закръгления врачанин.

Само няколко дни по-късно и това не закъсня. На 2 август вероятно най-щедрият рекламодател на Тото – „Пепси България“, който работи с него от 2020 година, свали рекламите си с него. Оттам съобщиха, че не могат да предоставят трибуна на поведение, което не показва толерантност или насърчава тормоза и насилието.

„Тюламор Дю“ също му обърнаха гръб. В социалните медии от алкохолната марка написаха, че прекратяват партньорството си с Тото. Така един по един спонсорите започнаха да се отказват от услугите на певеца от „Скандау“, който от няколко дни се покри.

Според негови колеги той е изпаднал в жестока депресия след масовата реакция и на публиката, и на спонсорите. Засега бе отложен само един концерт на групата в Созопол, но в този курорт предстои и друга изява.

Има два варианта за по-нататъшното развитие на случая, коментират пред изданието хора от шоубизнеса. Единият е скандалът да засили интереса към проявите на Тото и групата му „Скандау“. А другият е на тези концерти да има засилено присъствие на недружелюбно настроени хора към врачанина. Което пък може да доведе до безредици.

„Може да говориш каквото искаш, това не е телевизия“, казваше рапърът на гостите си, които напиваше с уиски. Има клипове с видимо пияни гости и водещ.

В подкаста му са участвали Киро Брейка – доказан сводник на българки в Испания, и Ванко 1 – доказан и осъден сводник. Често последователите на Тото са му казвали да преразглежда списъка си с гости, защото интервюира хора, които никак не дават добър пример на подрастващите.

Печели поне по 80 000 лева на месец

Тото се оказа една от най-добре печелившите и на месец прибира поне 80 000 лева, показва проверка на вестника. За приходите му можем да съдим на първо място по собствените му думи, тъй като той често си позволява непремерени изказвания, парадирайки с парите си досущ като мутра от 90-те години на миналия век.

През 2017 година, малко след като спечели „ВИП Брадър“, младокът изчисли, че за последните три месеца е изкарал 2 милиона лева.

Тогава това звучеше като изхвърляне, тъй като заедно с дуетната си половинка Лъчо брадатият певец прибираше по едва 1000 лева на участие. Сега тарифата му е скочила 6 пъти, а според злите езици рекордът му е 17 бона, за да ощастливят абитуринетския бал на невръстна мутреса.

Top