Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ТОТО СЕ ОБЯВИ ЗА ЖЕРТВА НА КЕНСЪЛ КУЛТУРАТА

ТОТО СЕ ОБЯВИ ЗА ЖЕРТВА НА КЕНСЪЛ КУЛТУРАТА

тото

Певецът и инфлуенсър Тото пусна видео, в което се изкара жертва на кенсъл културата. В него говори за историята на понятието, което, според клипа, се корени още от древна Атина, пише 24 часа.

Тото отнесе народното недоволство (а и това на някои свои спонсори), защото се подхилква в подкаста си, докато баскетболният треньор Тити Папазов разказва как преди години остригал невярна приятелка. Така стана жертва на кенсъл културата.

„Опасен“ за демократичния ред“, написа за себе си Тото.

ТОТО ПРОГОВОРИ И СЕ ИЗВИНИ ЗА СКАНДАЛА С ТИТИ ПАПАЗОВ

Във видеото той се намира в затвора. Облечен е в типичните пандизчийски дрехи – оранжеви. В клипа се обяснява как в древна Атина видни жители на града били гонени за цели 10 години, защото ги смятали за „потенциални тирани“. Това ставало с гласуване, а се оказвало, че голяма част от вота за един човек била написана с един и същ почерк. Гонени били дори видни пълководци.

След това Тото говори за днешната кенсъл култура и дори кибертормоза. Интересното е, че макар да говори за канселиране и забрани, Тото е изключил коментарите към видеото. То е гледано от 50 000 души.

След скандала с Тити Папазов Тото скри клиповете в канала си. В момента в него има 2 видеа – в първото рапърът се извинява за историята, а второто е за кенсъл културата.

Top