Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕТО КОИ СА ПЪРВИТЕ ТРИМА УЧАСТНИЦИ В „КАПКИТЕ“

ЕТО КОИ СА ПЪРВИТЕ ТРИМА УЧАСТНИЦИ В „КАПКИТЕ“

като две капки вода хилда фънки юлиан вергов

След благотворителния мини сезон на „Като две капки вода“ ще стартира и нормалния си 11-и сезон на великото шоу за имитации. А всички се чудят кои ще са новите звезди, които ще се изправят пред това предизвикателство да имитират родни и чужди звезди.

От продукцията вчера пуснаха по три жокера за трима от бъдещите участници в новия сезон.

Първите три улики безспорно ни водят към певицата Кали, която неотдавна се оттегли от чалгата и се опитва да пее джаз. Дори направи такъв концерт в зала. Изпълнителката на „4-4-2“ отговаря и на уликата, че свири на баглама, както и на тази, че е пяла в дует със Стефан Данаилов.

ВЛАДИМИР МИХАЙЛОВ ВЛИЗА В „КАПКИТЕ“

Владимир Михайлов, национално известен като мафиота Денис Топал, също бе разкрит от уликите-неговият герой от „Братя“ има още двама братя и една сестра. Другите две улики също бяха лесни за разгадаване – във филма “Септември в Шираз” играе любовник на Салма Хайек, номинирана за „Оскар“, а в същия филм си партнира с Ейдриън Броуди, който го хвали как се е научил да свири на пиано, пише show.blitz.

Третият сигурен участник в „Като две капки вода“ е актьорът Христо Гърбов. За него се заговори още преди няколко месеца и безспорно е очакван с нетърпение от страна на зрителите, които знаят колко е забавен от скечовете му в „Комиците“.

Top