Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КОЛКО КОРЕКЦИИ ИМА БОГДАНСКА?

КОЛКО КОРЕКЦИИ ИМА БОГДАНСКА?

александра богданска aleksandra bogdanska

Александра Богданска вече доста е трудна за разпознаване. На своите 29 години бившата жена на Даниел Петканов сигурно сама не знае колко корекции е правила по себе си. Сравнение със снимка от зората на нейната кариера на подиума показва, че лицето й в момента няма нищо общо с вида, в който природата го е създала. Хората вече се чудят коя е тази, когато я показват по телевизията.

За 11-те години, откакто беше избрана за талисман на националния отбор по баскетбол досега, Алекс Богданска е направила пълна промяна във външния си вид. Моделката признава само за две пластични операции – на гърдите, в които била сложила силикон уж заради работата си, и на носа, който никой не знае защо отряза преди време заедно с Даниел Петканов, докато все още беше омъжена за него, пише „Уикенд“.

АЛЕКС БОГДАНСКА ПРИЗНА ЗА НОВИЯ МЪЖ

Най-вероятон са платили на бившата двойка, за да си скъсят носовете с цел реклама на клиниката за естетична хирургия, която е извършила услугата. Постепенно, освен тези две промени, за които Алекс признава публично, във вида й тихомълков започнаха да изникват и всякакви други на пръв поглед уж незабележими разлики с оригинала. Резултатът обаче е тотална загуба на първоначалния вид на Богданска.

Top