Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АНЕЛИЯ СЕ НАТИСКА С МИСТЪР БЪЛГАРИЯ

АНЕЛИЯ СЕ НАТИСКА С МИСТЪР БЪЛГАРИЯ

Еротичен клип представи Анелия към новата си песен „Заради теб“. Във видеото пайнерката е полугола и се натиска в сауна с Румен Георгиев, който е Мистър България 2005.

И в самостоятелните си изяви певицата е доста провокативна, но в общите си сцени с мускулести мъжага е направо скандална. Инезнанадата вероятно се дължи най-вече на това, че съвсем не се очакваше подобно смело поведение от Анелия, която минава за една от малкото консервативни в бранша.

В „Заради теб“ певицата е дръзка и секси, с оскъдно облекло, изпод което гърдите й плашат да изскочат. Това не се случва или по-скоро не се показват в целия си блясък до края на видеото, но почитателите й определено имат възможност да добият по-ясна представа.

Освен загатнати прелести Анелия показва и провокативно поведение. В сауната, където е по-голямата част от действието на клипа, певицата страстно увива ръце и крака около сценичния си партньор. Той пък я гали, което като чел и нахъсва още повече звездата да вие тяло в прегръдките му.

Интерес предизвика и визията на анелия. Тоалетът  й май е вдъхновен от Папи Ханс и клипа му към „Кекс“, шегуват се почитатели, пише „Уикенд“. Визиите им действително имат прилики, но дали поетът певец е муза на пайнерката за новия й клип, засега не е ясно. Все пак е сигурно, че Анелия симпатизира на Папи Ханс. В деня на жената пеицата сподели клипче от колата си, в която очевидно слушаше новия хит на Папи Ханс „Твой съм“.

Top
>