Вие сте тук
Начало > Новини > Интервю > АНИ ХОАНГ ПРЕД SECRET.BG: ВЯРВАМ, ЧЕ 2016 ГОДИНА ЩЕ БЪДЕ ПО-УСПЕШНА ЗА МЕН

АНИ ХОАНГ ПРЕД SECRET.BG: ВЯРВАМ, ЧЕ 2016 ГОДИНА ЩЕ БЪДЕ ПО-УСПЕШНА ЗА МЕН

Ани Хоанг промотира новия си музикален проект на датата, която се повтаря едва на 4 години и свързваме с високосната година – 29 февруари. Това е първият сингъл на Ани Хоанг за 2016 година, който тя поднася с оригинална видео реализация. Часове след премиерата на „Стой далеч от мен“ Ани Хоанг даде ексклузивно интервю за Secret.bg.

Ани, поздравление за новото парче. Как си успяла цели 2 години да го пазиш и как избра точно на 29 февруари да го представиш?

-Да, песента е готова от две години. Ние работим по няколко проекта едновременно, за да не се налага да бързаме за всяко едно парче и тази песен изостана във времето. Избрахме 29 февруари, защото е по-специална дата, която се повтаря едва на 4 години. Песента е различна от последните ми парчета, изцяло попфолк е. Това, че правя предимно R&B не значи, че се отказвам от попфолка. Направихме и интересна видеореализация.

-На Люси ли беше идеята за видеоклипа?

-Да, на Люси е идеята. Избрахме да изберем кадри от всички видеоклипове и концерти и да ги представим в едно видео. Мисля, че така е по-интересно и оригинално от клипове и тв версии.

ани хоанг

-Делят ни два дни от Годишните музикални награди на Планета ТВ. Номинирана си в категория „Прогресиращ изпълнител“. Очакваш ли награда?

-Аз съм реалист, 2015 година не беше силна за мен и не очаквам награда. Направих хубави парчета, представих се в различна светлина, но не беше най-силната година. Но това ме стимулира да бъда по-добра през тази година.

-Какво подготвяш през 2016 да реализираш?

-Вече работя по нов проект, който все още не е готов. Смятам, че парчето е много лудо и диво и вярвам, че ще се получи./Famousbg.com 

*Никаква част от сайта Secret.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк.

 

Top
>