Вие сте тук
Начало > Новини > Интервю > МАРИО МИХАЙЛОВ: ТАНЦИТЕ СА МОЯТА СТРАСТ

МАРИО МИХАЙЛОВ: ТАНЦИТЕ СА МОЯТА СТРАСТ

Марио Михайлов е част от екипа на „Funky Monkeys“ – балетът на „Х Фактор“ и „Като две капки вода“. Заради вокалните си умения той взима най-често роли в изпълненията на участниците в тв формата. Часове преди финала на четвъртия сезон на предаването, Марио разказва за любовта си към танците и работата в шоуто пред Secret.bg.

-Марио, как се появи страстта ти към танците?

-Бях много малък, когато започнах да се занимавам с народни танци. След време много исках да науча и нови стилове. В последствие започнах да се на занимавам с по-модерни неща, да правя нови хореографии, да работя в различни формации. С годините страстта ми се увеличаваше повече.

-С какво те привлякоха по-модерните стилове?

-Имаше  заведения, които проявиха интерес към мен като танцьор и ме каниха на участия. Съответно аз приемах често предложенията и така се запознах  с добри танцьори, от които се учех на нови стилове.

-А как стана част от балет „Funky Monkeys“?image-fd1c56995e29723e945fbade4194fbc6f153a34fa2fc35f9c37b5c2471f38fc6-V

-Това беше преди 4 години, Алекс Енева ме е харесала като танцьор и артист и ме покани да се присъединя към екипа й. Преди това не се познавах с нея, но танцьорските среди у нас не са големи. Когато човек се старае, това се вижда.

-Трудно ли се работи в екипа на „Х Фарктор“ и „Като две капки вода“? Отстрани виждаме, че е забавно, но вътре как е?

-Четири години работя с тях, не е трудно. Преди всичко се забавляваме и работим с удоволствие.

-Остават броени часове до финала на предаването. Какво да очакваме тази вечер?

-Вече сме готови, имаме един танц, който не е много сложен. Подготвили сме и хореография за откриването. Финалът ще бъде много интересен, препоръчвам на всички да го гледат.

-Кое ще ти липсва най-много след формата?

-Ще ми липсват забавните моменти с водещите и целия екип. Ще ми липсва и балета, тъй като с повечето от тях няма да се виждаме през лятото. „Като две капки вода“ е едно уникално предаване, което те зарежда с много адреналин, носи собствено усещане и атмосфера.

-Щеше ли да е същото предаването ако не бяха Рачков и Зуека  водещи?

-Нямаше, все пак те са в основата на предаването.

-Освен с танци се занимаваш и с мода. Откъде е това влечение?

-Модата винаги ми е била хоби. Бях получил покана преди години да участвам в едно ревю, приех, защото  уважавам индустрията. На това ревю се запознах с много хора. Когато бях по-малък имах амбиция да бъда модел, но всъщност за мен най-важно е да се концентрирам в едно или две неща, а не да разпилявам енергията си.

-Могат ли да се реализират добре моделите у нас и да печелят достатъчно?

-Знаете, че нашият пазар е малък, както и конкуренцията и парите, разбира се. Въпреки това, ако някой е добър в нещо, то и в най-малката държава ще е добре оценен. Стига да го правиш със страст.

image-331ea69943da4539a962aa5a55046518ae2d58d3990ee64b1ccdd4b6aeb97c59-V

-Занимаваш се и с пеене, яви се на кастинг в „Х Фактор“. Кога осъзна, че имаш и такъв талант?

-Ходил съм на уроци, съжалявам, че не успях да покажа всичко на журито. Вече съм по-добре подготвен и ще го покажа в следващия сезон. Пеенето е сложен талант, свързан е с настроение и кондиция. Ако не усетиш момента – губиш.

-На прага на летния сезон сме. Къде ще го прекараш?

-Ще работя в Слънчев бряг като танцьор в различни клубове. Имам покана да водя и едно шоу, ще танцувам и пея, ще се забавляваме с колегите. Всеки, който мине по главната улица, няма как да ни пропусне.

Top
>