Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > АНТОНИНА С 14 КИЛОГРАМА ПО-ЛЕКА В НОВОТО СИ ВИДЕО

АНТОНИНА С 14 КИЛОГРАМА ПО-ЛЕКА В НОВОТО СИ ВИДЕО

 

Заради снимките на новото си видео Антонина свали цели 14 кг от теглото си. По примера на доста холивудски звезди, изпълнителката мина на стриктен хранителен режим . Амбицирана да влезе в новата си кожа, тя не се доверява на диетолози и фитнес  инструктори , а следва общо известните правила в здравословното хранене.

Антонина е сред най- променящите се изпълнители в фолк музиката и всяка нейна поява е свързана с ново амплоа, в което я откриват почитателите й.  Тя е от артистите, които умеят да изиграват образите в музикалните си проекти и с лекота да достига сърцата на феновете. Вярна на стила си и този път Тони готви мащабна провокация в новото си видео.

„Имам сериозен ангажимент извън музикалната си кариера и за да го изпълня беше нужно да кача някое и друго килце“, споделя певицата.

Когато снимах клипа на „Прибиванье „ вече бях върнала нормалното си тегло, но продуцентите ми и  момчетата от Bi&VO Creative Studio  ми предложиха доста интересен сюжет . За да мога да се вмъкна и в този образ, ми се наложи да сваля цели 14 кг , което за мен си е чист подвиг“, допълва изпълнителката.

До седмици новото видео на Антонина ще е факт, а от продуцентска компания „Като Едно“ обещават сто процента провокация, поднесена с чувство за хумор.

Top
>