Вие сте тук
Начало > Новини > Интервю > ЕВГЕНИ ЕВТИМОВ: ОЧАКВАЙТЕ МНОГО ИЗНЕНАДИ НА МОДНАТА ФИЕСТА В АЛБЕНА

ЕВГЕНИ ЕВТИМОВ: ОЧАКВАЙТЕ МНОГО ИЗНЕНАДИ НА МОДНАТА ФИЕСТА В АЛБЕНА

Евгени Евтимов е собственик на RE:VIEW AGENCY, моден мениджър, организатор на конкурси за красота и събития и PR. Извън светската част Евгени е един от признатите ветеринарни лекари в София и собственик на ветеринарна клиника “ Vet Star Clinic“.

евгени евтимов
Евгени Евтимов

-Наближава най-голямото лайфстайл събитие на лятото – Модната фиеста в Албена. Как върви подготовката?

-Така е, ще бъдем в Албена от 7 до 12 юни. Подготовката е вече на финала, остават съвсем малки щрихи, до финализирането на 16-тата поред Модна Фиеста Албена.
За 9-та година участвам активно в организацията, цялата хореография е мое дело, както и подбора на моделите, които вземат участие в това мащабно събитие.

-На какво ще станат свидетели гостите на фиестата?

– Всяка година гостите се радват на безброй ревюта и изпълнители, които гостуват и правят събитието ни още по-мащабно. Тази година ще открием фиестата на басейна на хотел Калиакра, гост ще бъде поп изпълнителят Ивайло Колев. В следващите дни ще чуем песни на Кристина Димитрова, Искрен Пецов и други.

-Какви изненади сте подготвили и с какво ще бъде по-различно от предни години?

– Всяка година има нови дизайнери, които идват и представят колекциите си. Винаги е забавно и интересно, а тази година специална изненада ни е подготвил един от моделите – Диан Христов, който ще открие фиестата, преобразен като Робинзон Крузо. Сред моделите ще бъдат мистър Пловдив – Константин Айвазов, неговият първи подгласник Стоян Димов, мисис България Мариана Маринова, топмоделът и гримьор на България Георги Асенов, Али Алиев и други.  Лейди България Мелинда Сейдия ще допълни звездното представяне на моделите.

 

Top
>