Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АНИТА СТАНА ПЪРВА ДРУЖКА СЪС СИНА НА РАЧКОВ

АНИТА СТАНА ПЪРВА ДРУЖКА СЪС СИНА НА РАЧКОВ

рачков анита

Анита Димитрова знае как любимият й Димитър Рачков да я заобича още повече. Силиконовата мадама се е сближила със сина на актьора и двамата са си първи дружки. Блондинката лайква, коментира и слага сърца на снимките на Митко-младши в социалните мрежи.

„Голяма хитруша ще из излезе! Подмазва му се. Така печели точки пред таткото”, коментират в светските среди. На 18 септември комикът стана на 49 години, а Анита публикува фотография по случай рождения му ден. На кадъра тя е в компанията на почти 15-годишното момче. Блондинката, която е доста по-млада от комика, често прекарвала време с младежа, за разлика от бившата му Мария Игнатова, която не искала и да чуе за детето. Както е известно, Игнатова не се грижи дори и за собствения си син, който е поверен на грижите на баща му Петко Димитров и втората му жена Яна Акимова.

Нещата между водещия на „Забраненото шоу на Рачков“ и плеймейтката Анита стават все по-сериозни. Бургазлията все по-често говори за младата си изгора. „Чувствам се влюбен и щастлив. Какво повече?“, заяви наскоро комикът, който има връзка с Анита от година и половина.

РАЧКОВ СЕ БРЪКНА 44 БОНА ЗА УЧИЛИЩЕ НА СИНА СИ

Нищо, че Рачков гони 50-те, а любимата му е едва на 22 години. Преди два месеца плеймейтката имаше рожден ден и тогава ясно пролича възрастовата разлика между нея и тв водещия, пише Уикенд. Според слуховете, перхидролената блондинка се оглеждала за по-млад мъж, защото почнало да й писва да е със значително по-възрастен партньор. Говори се дори, че зад гърба на Рачков се среща със свое предишно гадже, което е горе-долу на нейните години.

Бившата плеймейтка била доста хитра и на си позволявала да показва досада, защото това би означавало да бъде лишена от скъпия живот, който й осигурява 27-години по-възрастният й възлюбен. Митко Рачков е лудо влюбен в младото си гадже и е готов на всичко за нея. Той отпразнува навършването на 49 години само в компанията на Анита и сина си Митко. „Не съм правил голям рожден ден от 39-тата си годишнина. Поканих около 80 души, а дойдоха 110. Беше голям купон до сутринта в заведението на Хилда Казасян. Остана ми страхотен спомен. След това съм празнувал все в тесен семеен кръг от 25 души и обикновено ги каня на вечеря. Заради мерките срещу коронавируса сега нямаше дори и това“, обясни комикът, който всячески се стреми да обгрижва младото си гадже.

Top
>