Вие сте тук
Начало > Шоу > АНТОН ХЕКИМЯН СЕ ЗАВРЪЩА КАТО ВОДЕЩ

АНТОН ХЕКИМЯН СЕ ЗАВРЪЩА КАТО ВОДЕЩ

антон хекимян anton hekimyan

Антон Хекимян е водещ на най-новия проект на bTV – подкастът “Newsroom”. Той ще стартира в понеделник, 5 септември 2022 г., на обновения сайт на телевизията. В обособена рубрика на новинарския сайт всяка седмица ще бъдат представени видео разговори с журналисти и редактори, които ще коментират силата и ролята на медиите за най-важните теми в обществото.

Хекимян ще посреща гостите в новия “Newsroom” и заедно с тях ще разкрива как се подготвят новините, какви са критериите за подбор на темите и историите, как се борят с фалшивите новини и по какъв начин проверяват истинността на фактите. Гости във видео подкаста ще бъдат журналисти, с които ще обсъждат важните социални, политически и икономически теми и тяхното място в информационния поток.

АНТОН ХЕКИМЯН ИЗЦЯЛО СПРЯ АЛКОХОЛА

Добре познати и уважавани лица от телевизионния и радио ефир, както и печатните и уеб медии, главни редактори и журналисти ще дискутират с водещия свободата на словото, ролята на медиите по време на извънредни ситуации и кризи и отстояването на принципите за качествена журналистика и информирано общество.

В първия епизод гост на Антон е емблематичният водещ на обществената телевизия Бойко Василев.

Top
>