Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НАПУК НА КЛЮКИТЕ: АНТОНИЯ ПЕТРОВА ПОКАЗА СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ

НАПУК НА КЛЮКИТЕ: АНТОНИЯ ПЕТРОВА ПОКАЗА СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ

антония петрова antonia petrova

Рожденият ден на Антония Петрова се оказа двоен празник, защото буквално преди да излетят за почивката си в Дубай, най-малкият член на семейство Батинкови проходи.

Ивайло-младши, който в момента е на 10 месеца е направил първите си крачки сам, малко преди самолета да излети за Дубай. Именно там Мис България 2009 посрещна рождения си ден заедно със съпруга й Ивайло Батинков и двете им деца.

„Малкият Ивайло ни направи много щастливи, защото проходи ден преди рожденият ми ден, така се получи двоен празник за семейството ни“, похвали се щастливата майка.

Тя качи и снимки от емирството, с което опровергава категорично тръгналите слухове, че с мъжът й са разделени от седмици.

ИЗНЕВЯРА СЛАГА КРАЙ НА БРАКА НА АНТОНИЯ ПЕТРОВА?

„Ивайло да ми изневери на мен?! Това е вица на годината!“, лаконична бе Антония по повод спекулациите. Бившата Мис България призна също, че в последно време няма особено много време да качва каквито и да било снимки в социалната мрежа. Именно това беше изтъкнато като довод за крах в семейството й и твърдения за изневери от страна на Батинков.

Традиционно за всеки техен рожден ден, Антония и Ивайло си изибрат дестинация, на която да посрещнат празниците си. Това не е първото им пътуване до Дубай, но не им попречило отново да се любуват на местните забележителности, докато в България клюкарите си чешат езиците коментирайки „раздялата“, отбелязва „Хотнюз“.

По време на почивката си, Батинкови посетиха столицата Абу Даби и спиращата дъха Бялата джамия. Освен това не са се лишили и от удоволствия като плуване с делфини и други интересни преживявания, които виждаме от ексклузивните снимки.

Top