Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > БАШУР НЕ РЕВНУВАЛ ЕМИЛИЯ

БАШУР НЕ РЕВНУВАЛ ЕМИЛИЯ

Жорж-Башур-Емилия

Бизнесменът Жорж Башур явно не ревнува Емилия от ухажори, каквито неминуемо има сред почитателите й, защото никога не ходи с нея по участия. Това сподели певицата при последната си медийна изява, като подчерта, че със съпруга й си имат пълно доверие.

„Той смята, че не била да свесваме личните отношения с работата, ако я възприемаме сериозно“, каза звездата, родом от Гълъбово.

Жорж Башур приемал кариерата й сериозно и даже високо ценял усилията, времето и средствата, които е инвестирала в нея. „Благодарна съм му за това“, изтъкна хитовата изпълнителка.

Емилия наблегна на взаимното доверие, което си имат с Башур, тъй като не всеки мъж щял да се съгласи жена му да ходи по участия в дискотеки, където наред с безобидните фенове има и доста ухажори. Певицата и съпругът й обаче никога не сас и давали поводиз а ревност, така че в ежедневието сид ори не засягат подобни теми.

ЗАЩО БАШУР НЕ ДАВА НА ЕМИЛИЯ ДА ОТСЛАБНЕ

Двамата се радват на силна любов и хармония, но пък се е случвало и да спорят. Емилия даже призна с усмивка, че с Башур имали караници, докато напаснат характерите си. „Благодарение на него много се разгънах в работата си, защото той ми даде криел да бъда по-смела, да правя големи крачки и по-различни“, сподели Емилия.

Жорж Башур й вдъхнал кураж да следва собствените си виждания, а не да е в коловоза, да прави като всички колеги и да залага на сигурното в работата си. Повлияна от мъжа си, певицата станала по-решителна, отворила се за света.

Емилия подчерта, че Башур няма нищо общо с клишето за човек с арабски корени. Той живял дълги години в Европа, работата му била свързана предимно с чужденци и говорел пет езика. „Когато намериш сродната си душа, придобиваш сила, спокойствие, което на моята възраст мисля, че всеки иска да постигне“, посочва Емилия. Изтъкна колко е важно да имаш човек до себе си, с когото да се чувстваш сигурен.

Top