Вие сте тук
Начало > Край Босфора > АРАС БУЛУТ ЛЮБЕЛ СТРАСТНА УКРАИНКА

АРАС БУЛУТ ЛЮБЕЛ СТРАСТНА УКРАИНКА

Aras Bulut İynemli арас булут ийенемли

Арас Булут Ийнемли – изпълнителят на главната мъжка роля в стартиралия през седмицата по Диема Фемили сериал „Ямата“, имал в миналото кратка, но страстна връзка с украинска манекенка.

Актьорът е признавал в интервюта, че дамата от Одеса е най-горещата, с която го е срещала съдбата. Русокосата красавица искала да правят любов почти всяка вечер.

С украинката Арас се запознал по времето, когато с колежката му Аслъ Енвер снимали реклами за турска модна къща. Блондинката Оксана също участвала в някои от клиповете – предимно в онези, които били предназначени за излъчване по рускоезичните телевизии.

САРП И МЕРТ СЕ ЗАВРЪЩАТ В БЪЛГАРСКИЯ ЕФИР

Преди да залюби сънародничката на Зеленски, Ийенмли делял покрив и постеля с Бурджу Йозберг от „Слънчеви момичета“. Щом скъсал с украинката пък, се загаджил с Биге Юнал, твърдят запознати с интимните му подвизи.

В България Арас е популярен най-вече с ролята на Мерт Карадаа в кримипоредицата с Чаатай Улусой „Вътрешен човек“, отбелязва Уикенд. Гледали сме го обаче и в други сериали – „Времето лети“ и „Великолепният век“.

Top