Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МАРИЯ ЦЪНЦАРОВА ЗАРЯЗА ДЕЦАТА И ХУКНА КЪМ НЕАПОЛ

МАРИЯ ЦЪНЦАРОВА ЗАРЯЗА ДЕЦАТА И ХУКНА КЪМ НЕАПОЛ

мария цънцарова надя ганчева марина стоименова maria cuncarova nadya gancheva

Мария Цънцарова заряза двете си деца и замина за Южна Италия да разпуска с приятелки. Водещата на бТВ е в Неапол заедно с две свои дружки – журналистки. Едната е Надя Ганчева, която също като Мария има малки деца, а другата е Марина Стоименова.

Звездата от бТВ публикува в социалните мрежи фотоси, заради които всички млади майки в България могат само да завиждат. На снимките се вижда как тя се забавлява по женски на километри от България, тъпчейки се с пица на брега на морето. Къде са през това време нейните двама синове, не е ясно.

Най-вероятно са или с баща си, или със своите баби. По-големият от двамата е на 5 години, а по-малкият – на три. Докато майка им работи, те рядко я виждат, защото вечно е заета. Явно тя няма много време за деца и през месеца оттпуска, който й дават от бТВ.

ПЕТЯ ДИКОВА ИЗДАДЕ КАКВО Е ДА СЕ РАБОТИ С МАРИЯ ЦЪНЦАРОВА

Любопитно е, че едната от приятелката на Цънцарова също е майка на две деца, които са по-малки дори от синовете на Мария. Надя Ганчева има син на три години и дъщеричка на годинка.

Единствената, която все още не е станала майка, е Марина Стоименова. Цънцарова е разказвала, че често й поверява собствените си синове, за да може спокойно да се посвети на работа и кариера.

 МАРИЯ ЦЪНЦАРОВА ОСТАВА БЕЗ МОРЕ ПРЕЗ АВГУСТ

Трите приятелки са тръгнали по стъпките на Лиз от популярния роман „Яж, моли се и обичай“, който много дами четат почти като Библия. Това става ясно от снимките им в същата пицария, за която се говори и в книгата, като се твърди, че там правят най-хубавата пица в целия свят.

Надя е пуснала и цитат в доциалните мрежи, но не точно от книгата, а от филма с Джулия Робъртс, който е правен по нея.

Top