Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АРТИ РАЗПЛАКА ХИЛЯДИ С ЛИЧНА ИСТОРИЯ

АРТИ РАЗПЛАКА ХИЛЯДИ С ЛИЧНА ИСТОРИЯ

arti

Тийн звездата АРТи развълнува хиляди с изповед, направена под формата на късометражен филм. В него участва и Сузанита, с която изпълнителят на „Пайнер“ е изключително близък. Двамата играят двойка, а АРТи няма време за един от добрите си приятели.

„Хора, направих това видео, защото преди няколко години загубих един от най-близките ми приятели. Не се бяхме чували доста време и когато ми казаха по телефона.. не можах да повярвам. Така и не успях за последно да му кажа  колко много го обичам и че е много важна част от живота ми“, разкрива певецът.

И допълва, че в последно време отново осъзнава, че все по-малко внимание отделя  на приятелите си, но иска да знаят, че ги обича страшно много и че времето и разстоянието нямат никакво значение за истинското приятелство.

„Обичайте и ценете хората до вас навреме, защото няма как да знаете, в кой момент ще напуснат живота ви“, допълва още АРТи.

Във видеото Сузанита решава да му изиграе номер, за да ги сдобри, като казва на всеки от тях, че другият е катастрофирал. Така и двамата се озовават на регистратурата на клиника и разбират всъщност колко ценни са един за друг. Следва прегръдка и дълъг разговор, който подновява техните отношения.

 

Top
>