Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АСПАРУХ Е КАТЕГОРИЧЕН! ИСКА ДА СЕ БИЕ С АЛЕКСА В КЛЕТКА

АСПАРУХ Е КАТЕГОРИЧЕН! ИСКА ДА СЕ БИЕ С АЛЕКСА В КЛЕТКА

алекса аспарух aleksa asparuh

Аспарух, който напусна „Игри на волята“ продължава да иска двубой с Алекса, като дори е намерил клетка за ММА състезания.

Тотев и сърбинът са в люта вражда от няколко дни, като си разменят обиди и закани. В телевизионно интервю днес Аспарух отново покани на двубой като спортисти гаджето на олимпийската шампионка и дори поиска съвместна пресконференция с него, на която да се уточнят подробностите за битката.

ЖАЛКА КАРТИНКА: АСПАРУХ СЪС СМЪРТНИ ЗАПЛАХИ КЪМ АЛЕКСА СЛЕД „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

„Той каза, че аз не ставам за нищо-нека видим дали е така“, аргументира се Аспарух, който не слиза от екрана на Нова телевизия. В друго интервю якият мъжага се ожали, че има страх от водата заради давене като дете.

„Спортист съм и съм се доказал в много спортове. Хубаво качество е да умееш да плуваш. Но аз още в началото заявих, че не умея, тъй като имам страх. Давил съм се като малък. Бях на зелено училище в трети клас и си казах, че мога да плувам. Директно скочих в един басейн, където потънах като котва надолу. Никой не видя и едвам излязох. Нагълтах много вода и повече от час кашлях. Имам панически страх от вода, но преодолях себе си. Мисля, че е голяма стъпка“, призна силовият атлет.

Top
>