Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЖАЛКА КАРТИНКА: АСПАРУХ СЪС СМЪРТНИ ЗАПЛАХИ КЪМ АЛЕКСА СЛЕД „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

ЖАЛКА КАРТИНКА: АСПАРУХ СЪС СМЪРТНИ ЗАПЛАХИ КЪМ АЛЕКСА СЛЕД „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

алекса аспарух aleksa asparuh

В този сезон на „Игри на волята“ се нагледахме на какво ли не – любовни трепети, събирания и раздели, коалиции, дори скандали, но подобен скандал досега не е имало във всичките четири сезона на предаването.

Явно думите на сърбина Алекса спрямо Аспарух в един от последните епизоди като „мишка“ и „жена“ са обидили щангиста и са довели до този чат, пълен със заплахи към половинката на Елица.

ГЕРОЙ ИЛИ КОМПЛЕКСАР? ХЕЙТЪТ НЕ ПРОПУСНА И СЪРБИНА АЛЕКСА ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

В чата се вижда как Аспарух, който вчера напусна шоуто, кани Алекса да се видят и след това описателно му разказва как ще му разпилее „зъбите навсякъде по земята на метри от трупа“ му. В чата Алекса е наречен „лицемерен боклук“. Следва и още по-брутално изречение, в което Аспарух пише, че дори е събрал пари, с които да си плати обезщетението, след като сърбинът го съди.

Алекса приема поканата му за среща и обещава да се видят тези дни като определя и правилата: двамата да си разбият зъбите в спортен дух и в ММА клетка според правилата именно на ММА.

ЕТО КАК АЛЕКСА ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ ИЗНЕНАДА ЕЛИЦА ЗА ЧРД

По-късно Аспарух косвено коментира темата като пусна чат, в който си пише с Калоян Проданов от трети сезон на „Игри на волята“, в който миналогодишния участник го защитава и пише, че го разбира и дори му казва, че Алекса обезателно трябва да му се извини за думите.

Top