Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ХАЗАРТЕН БОС ПОЗЛАТИ РАЧКОВ

ХАЗАРТЕН БОС ПОЗЛАТИ РАЧКОВ

димитър рачков dimitar-rachkov

Димитър Рачков е сключил 2-годишен „златен“ договор за реклама с хазартна компания, собственост на врачанския милионер Валтер Папазки. От няколко месеца рекламите на букмейкърската компания с Димитър Рачков, футболната легенда Христо Стоичков и сръбския музикант Горан Брегович се въртят денонощно в тв ефира и в социалните мрежи.

Оказва се, че Рачков е съумял успешно да продаде популярността си, сключвайки продължителен контрак.

Съгласно договора бургаският комик получава месечно възнаграждение от 50 000 лева. Срещу същата сума се разписва и Христо Стоичков, който обаче е носител на „Златната топка“ и е най-популярният български футболист за всички времена.

Договорът с Горан Брегович е само за една календарна година срещу твърдата сума от 300 000 лева, платена му еднократно.

РАЧКОВ СТАВА БАЩА ЗА ВТОРИ ПЪТ НА 50

Златният контракт на Рачков го превръща в най-скъпоплатения актьор и рекламно лице №1 в България, пише Уикенд. Към месечната сума от 50 бона бургаският шоумен си добавя и още няколко хилядарки, тъй като той се занимава и с реализацията и режисурата на рекламните клипове. Далеч зад Рачков по приходи от реклами на хазартни компании остават фолк певецът Фики, прибрал еднократно 100 бона от друга подобна компания, както и Николета Лозанова, която е най-скъпото рекламно лице на трета букмейкърска фирма.

Хазартната компания на врачанина навлезе агресивно на пазара през последните две години, след рухването на империята на Васил Божков.

Top