Вие сте тук
Начало > Шоу > ГЕРОЙ ИЛИ КОМПЛЕКСАР? ХЕЙТЪТ НЕ ПРОПУСНА И СЪРБИНА АЛЕКСА ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

ГЕРОЙ ИЛИ КОМПЛЕКСАР? ХЕЙТЪТ НЕ ПРОПУСНА И СЪРБИНА АЛЕКСА ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

алекса ерски aleksa erski

В един от епизодите от тази седмица на „Игри на волята“ стана ясно, че Алекса е последният участник, който успя да си извоюва място на арената сред останалите участници. В последната битка в племето на Резервите той пребори Елина, която напусна риалити предаването без досег до истинското състезание.

За племето на Супергероите сръбската риалити звезда се оказа истински дар, тъй като сините определено имаха нужда от някаква мотивация, за да продължат играта след три тежки седмици на Реката.

ЕТО КАК АЛЕКСА ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ ИЗНЕНАДА ЕЛИЦА ЗА ЧРД

След битката в сряда неговата половинка Елица веднага намери начин да му сподели какво точно се случва като разделение в племето на Непобедимите. И за да я защити, шампионът по борба не си спести нищо и още на арената обяви, че той би се впуснал в битка винаги преди жените от неговото племе, докато мъжете от коалицията на Аспарух и Генчо стоят и се крият зад нежния пол.

Самочувствието на сръбската риалити звезда явно веднага е подразнило голяма част от зрителите, тъй като хейтът в социалните мрежи буквално го заля: „Тоя Алекса е пълен комплексар, има време ще си покаже рогата. И какво толкова го възхваляват не знам, въздух под налягане е“, „Само срещу жени се бореше…. сега ще те видим!“, „Сърбинът много почна да си вярва“, яростно коментират потребители.

СЪРБИНЪТ АЛЕКСА ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ СЕ ПРЕВЪРНА В ТОТАЛЕН ЛЮБИМЕЦ

Недоброжелатели засегнаха и сълзите на Евгения Джаферович, които бяха провокирани от любовта между Алекса и Елица на арената, отбелязва vbox7. Една песен, изпята от сърбина, накара Жени да се сети за семейството, което я чака вкъщи, като тя от своя страна нарече шампиона по бокс „великан“ и допълни, че точно това е мъжка постъпка.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ❀ (@elitsa.yankova)

Top