Вие сте тук
Начало > Шоу > СЪРБИНЪТ АЛЕКСА ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ СЕ ПРЕВЪРНА В ТОТАЛЕН ЛЮБИМЕЦ

СЪРБИНЪТ АЛЕКСА ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ СЕ ПРЕВЪРНА В ТОТАЛЕН ЛЮБИМЕЦ

алекса ерски aleksa erski

Алекса Ерски ще се окаже един от най-харесваните и позитивни участници в новия четвърти сезон на „Игри на волята“. Сърбинът е от племето на Резервите, което се отрази доста зле на неговата половинка Елица от Непобедимите. Алекса така и не успя да победи в битката за присъединяване към едно от основните племена.

Алекса обаче е шампион по борба и по всичко личи, че ще бъде доста силен играч. Интересното при него е, че е от онези сърби, които харесват родината ни. Наскоро се появи проучване, в което се твърди, че младите сърби най-малко харесват българите, наред с хърватите и албанците.

ЕЛИЦА И АЛЕКСА – БЪЛГАРО-СРЪБСКАТА ЛЮБОВ, КОЯТО ПРЕВЗЕ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

Е, Алекса и от изключенията, защото сам заяви в „Игри на волята: България“, че много харесва страната ни, не само заради гаджето си, но и защото имаме красива природа, отбелязва vbox7. Алекса сподели това пред Иван Мирчев, който обаче е на мнение, че сърбинът е твърде голям добряк, а това щяло да му изиграе лоша шега в шоуто.

Алекса е разочарован от сръбската федерация по борба, защото е трябвало да представи тази година страната си на голямо състезание, но от спортната организация са взели решение това да не е той, а чужденец.

„Седем години съм шампион на Сърбия, но те въпреки това избраха друг човек“, разказа Алекса. „Приех го много тежко, защото се подготвях половин година за състезанието, а не получих шанс. „Игри на волята“ ще бъде моето европейско първенство. Аз съм супер мотивиран, а победата в шоуто ще е много повече от друго спортно състезание“, закани се борецът.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Aleksa Erski (@aleksaerskii)

Top