Вие сте тук
Начало > Шоу > ЕЛИЦА И АЛЕКСА – БЪЛГАРО-СРЪБСКАТА ЛЮБОВ, КОЯТО ПРЕВЗЕ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

ЕЛИЦА И АЛЕКСА – БЪЛГАРО-СРЪБСКАТА ЛЮБОВ, КОЯТО ПРЕВЗЕ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

aleksa elitsa erski yankova алекса ерски елица янкова

В тазгодишния 4 сезон на риалити предаването „Игри на волята“ на фона на битките и пъзелите ще се откроят и няколко любовни истории – едната в минало време, другата в сегашно. Повечето от вас познават Елица Янкова като шампионка по борба и победител на Арената, но за щастие спортистката е победител и в живота.

КОЙ Е ВАЛЕРИ ГРИГОРОВ? СИНЪТ НА МАРИЯ ГРОЗДЕВА Е НОВИЯТ СЕКССИМВОЛЪТ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

Тя определено знае каква е цената на победата и това означава само едно – другите участници ще трябва да се пазят от нея.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ❀ (@elitsa.yankova)

Нейната най-голяма опора в живота – половинката ѝ Алекса, също влезе в голямата битка, но като част от племето на Резервите. За жалост 25-годишният шампион по борба не успя да се пребори за място в един от трите отбора, но пък в „Игри на волята“ всеки заслужава втори шанс, така че все още може да се бори и кой знае – да стигне също до големия финал.

ЧЕТВЪРТО ПЛЕМЕ ОБРА ОВАЦИИТЕ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

Сълзите на Елица, когато видя любимия си на плажа, със сигурност са трогнали всички зрители, но за жалост дори те не успяха да му дадат достатъчно сили, за да се докопат до третото място, отбелязва vbox7. Е, битката все пак продължава и за двамата.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Aleksa Erski (@aleksaerskii)

Top