Вие сте тук
Начало > Шоу > КОЙ Е ДИМИТЪР ЛЕФТЕРОВ? МУЗИКАНТЪТ МОЖЕ ДА ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА НА „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

КОЙ Е ДИМИТЪР ЛЕФТЕРОВ? МУЗИКАНТЪТ МОЖЕ ДА ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА НА „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

димитър лефтеров dimitar lefterov`

Димитър Лефтеров от „Игри на волята 4“ се оказа един от най-интересните участници този сезон. За разлика от повечето спортисти и олимпийски шампиони, Митко се занимава с музика и писане на текстове.

ЕЛИЦА И АЛЕКСА – БЪЛГАРО-СРЪБСКАТА ЛЮБОВ, КОЯТО ПРЕВЗЕ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

Роден във Велико Търново, Димитър винаги е знаел, че иска да се занимава с изкуство. Мечта, която успява да сбъдне и днес е горд автор на доста хитове, сред които песни на Галин, Десита, Криско и още. Митко не е от скромните момчета и знае, че притежава визия на модел. Ето защо се възползва от външността си и е често канен от различни брандове, за които позира.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Dimitar Lefterov (@mitko_beats)

Снимал се е също и в доста музикални клипове на родни звезди. Танците са също страст на Митко, който е участвал в първото денс онлайн риалити у нас – Dance Arena във Vbox7. Влюбва се в танците, защото е получил контуция, която спира футболната му кариера. Като дете Димитър е искал да бъде футболна звезда, но съдбата е имала друго предвид за него.

В социалните мрежи Митко получава доста скандали снимки и предложения за секс, но той твърди, че е от сериозните мъже, отбелязва vbox7. Наскоро се е разделил с приятелката си, която се оказа друга бъдеща риалити звезда.

КОЙ Е ВАЛЕРИ ГРИГОРОВ? СИНЪТ НА МАРИЯ ГРОЗДЕВА Е НОВИЯТ СЕКССИМВОЛЪТ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

Става дума за Мирела, която е също в племето на Безстрашните. Двамата твърдят, че отношенията им са приключили преди година, но участниците са на мнение, че любовта им не е приключила напълно. Дали пък ще станем свидетели на секс в „Игри на волята“, тепърва предстои да разберем!

Top