Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АЗИС ГРЪМНА: НЕ НОСЯ ГАЩИ, СТИСКАТ МИ НА ПИТОНА

АЗИС ГРЪМНА: НЕ НОСЯ ГАЩИ, СТИСКАТ МИ НА ПИТОНА

азис azis

Краля на попфолка Азис се отдаде на доста интимни с признания в мрежата. Костинбродския славей сподели с феновете си, че не носи бельо, откакто се подложи на операция за уголемяване на мъжкото достойнство. Явно и най-качествените гащета не могат да укротят питона на потентния ром.

Тогава Костинбродския славей обясни, че мъжете с големи патки са по-самоуверени и въпросът не е до секса, а до обществен статут. „Въпреки че за мен в живота ми няма никакво значение, но не можах да възприема себе си и за това се подложих на операция“, твърди Васко. За да постигне желания резултат са използвали над 20 кубически милилитра от специално предназначен за целта филър.

АЗИС ПРИБИРА 100 БОНА ЗА КОЛЕДА

Очевидно след това Краля на попфолка е решил да не използва вече бельо. На питанка от последовател за татуса му на ръката за кого е посветен, Азис отговаря шеговито, че е за „Пешо магазинера от Казичене“, пише „Лупа“.

Освен това се оказа и човек, който обича скъпарски марки дрехи и обувки. Носи само Баленсиага, а за кола не признава друго освен Майбах

На въпроса дали някога би се оженил за жена, той отговаря: „Вие се женете за тях. Плащайте цял живот, за да сте тормозени, преследвани и изнудвани“.

Top
>