Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НЕНЧО БАЛАБАНОВ СИЯЕ С 13 ГОДИНИ ПО-МЛАДО ГАДЖЕ

НЕНЧО БАЛАБАНОВ СИЯЕ С 13 ГОДИНИ ПО-МЛАДО ГАДЖЕ

ненчо балабанов nencho balabanov

Ненчо Балабанов претърпя пълна промяна. Доскоро не можеше и дума да става най-добрият имитатор на Бойко Борисов да говори, камо ли в подробности, за случващото се в личния му живот. Само до преди няколко месеца на подобни въпроси актьорът, който играе Христо в сериала „Ол инклузив“ все отговаряше, че се е съсредоточил върху кариерата си.

Затова и бе чудно, когато миналата седмица в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ с блеснал поглед и неприкрит ентусиазъм Ненчо разказа за новата си любов – младата Катрин.

БАНКА ПРИБРА ХОНОРАРА НА НЕНЧО БАЛАБАНОВ ОТ „ALL INCLUSIVE“

Двамата се срещнали преди Коледа и любовта им толкова бързо избуяла, че вече са неразделни. В светските среди се говори, че отношенията им са доста сериозни и двамата вече живеят заедно. Нищо чудно скоро Ненчо да изненада и с новина за годеж.

Запознанството им се случило в период, в който актьорът наистина бил фокусиран върху професията си. Даже го подчертал при своя медийна изява ден преди да срещне Катрин.

Става дума за интервюто му през декември, миналата година за предаването „Събуди се“ по Нова. Тогава пред Мон Дьо акторът сподели: „В момента аз съм се отдал на много, много на усъвършенстване, на работа. Смея да кажа, че въпросната голяма любов – имал съм няколко такива, към настоящия ден не съм я открил още… Не се впускам толкова смело във взаимоотношения, които да градират във връзка ето така просто – да заживеем заедно, пък камо ли да се оженим и т.н. Много по-внимателен съм, така да кажа“, сподели Ненчо.

ЗАБЪРКАХА НЕНЧО БАЛАБАНОВ В ЛЮБОВНИ ИНТРИГИ

На следващия ден, след това интервю, актьорът, който има поснал 17-годишен син Богомил от бившата си съпруга Ралица, среща настоящата си любов Катрин.

„Все едно Господ ме чу и каза: „Така ли? Няма я тази голяма любов? Ето ти я на следващия ден. Прас“, каза Балабанов през смях.

Катрин е с 13 години по-млада от актьойра, който чукна 42 през април. Доста е красива, вижда се от снимките, които Ненчо споделя в социалната мрежа. Тя е от Ловеч, но от доста време живее в София и работи като търговски консултант в компания, която е дилър на редица известни марки автомобили у нас.

„Бързо пламна любовта“, призна Ненчо. Акторът изтъкна, че запознанството му с Катрин било „нещо като коледен подарък“. Тя има завидно чувство за хумор също като него, което му е много важно. Катрин цени много това качество.

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Nencho Balabanov (@nenchob)

Top