Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ПРИСТИГНА НОВАТА ЯХТА НА КЪВАНЧ ЗА НАД 14 МИЛИОНА

ПРИСТИГНА НОВАТА ЯХТА НА КЪВАНЧ ЗА НАД 14 МИЛИОНА

къванч татлъту kivanch tatlatu

Къванч Татлъту ще предизвика завист с нова яхта това лято. Актьорът получи преди дни ключовете за катамаран, който бе изработен по поръчка в индийска корабостроителница. Луксозната двукорпусна лодка,к оято е по-дълга и с повече екстри от предишните му, носи името Курт Ефе. Така се казва и невръстният син на звездата, който се роди по-рано през годината.

КЪВАНЧ ШОКИРА С ИНТИМНИ СЦЕНИ

Поръчкото бижу, за което Къванч броил 14,5 млн. турски лири, в момента е закотвено в пристанището на Мармарис. Именно в заливите край курортното градче семейство Татлъту планира да ваканцува през лятото на 2022 година.

За да може лично да кара яхтата си, Къванч се записа преди време на капитански курсове. Дипломата му дава правото да управлява кораби до 30 метра.

„В морето винаги разчитам на професионалисти, но не е зле да мога и сам да се справям. Въпреки че вече имам тапия, ще продължа да си наемем екипаж“, сподели неотдавна османският Брад Пит в интервю за светско предаване.

Татлъту купи първата си яхта преди пет години. Придобивката му костваше 110 000 евро, което си е ниска цена дори за моторна лодка втора ръка.

КЪВАНЧ СТАНА МЪЖКИ ТАТКО, ЕТО КАК КРЪСТИХА БЕБЕТО

„Сделката беше много изгодна, защото продавачът – Бирол Гювен, ми е приятел. Може да се каже дори, че той ми направи подарък“, коментирал е Къванч, предава Уикенд. Своята яхта №1 той кръсти на съпругата си Башак Дизер. През 2020-а пък купи друга, по-голяма, но я използва едва няколко месеца.

Любимецът от малкия екран и жена му неведнъж са се разпищолвали на плавателните си съдове. По-миналата година папараци дори заснеха тяхна бурна любовна игра – актьорът облизваше с език тялото на половинката си, ту целуваше гърдите й, докато ръцете опипваха стегнатия й задник.

Top
>