Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ЕТО КАК ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ Е ЗАГОРЯЛА

ЕТО КАК ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ Е ЗАГОРЯЛА

Мъжете много често бъркат незадоволената жена със състоянието й в предменструален синдром, което не е голяма грешка. И преди цикъл тя е с изострени сетива и готова за секс.

По какво обаче се разпознава зверски загорялата дама, онази, която вече 6 месеца стои на сухо, защото чака най-подходящия, а сега го припознава във всеки втори?

Зашеметяваща е в 6 сутринта

Няма жена, която да се възбужда от идеята да стане в 4 сутринта, за да се направи неотразима и да хукне с градския транспорт. Абсолютно доказано е, че на нас, дамите, са ни нужни поне два часа след събуждане, за да си върнем човешкия облик. Пък за усмивка преди 10 сутринта и дума не може да става. Освен това, мацките, които имат половинки, обикновено излизат рошави за работа, просто защото не са имали време да се срешат както трябва след сутрешния секс. Така че, ако някое супер наконтено парче ви прикове погледа рано сутринта, това в повечето случаи означава сигнал – нападай!

Често сменя настроенията си

Загорялата жена често залита от състояния на отчаяние, истеричен рев, злоба и мило поведение. За да ви стане по- ясна тази картинка, ще ви я разтълкуваме простичко. При дълго отсъствие на оргазми в живота на една дама, тя се превръща в сприхава и намръщена особа, на която й е крив целят свят. Когато усети, че злобният поглед няма да й осигури скорошен секс, тя изпада в отчаяние и започва да оплаква злата си участ. След като се нареве хубаво, събира всичките си сили и се опитва да си спомни как се сваляха мъже… а, да, с усмивка и палав поглед!

Другата причина, мацката да изглежда като току-що излязла от лудницата, е да е обвързана, но партньорът й да не я е поглеждал от седмици. В такъв случай, тя пак си остава загоряла, но драмата й е много по-тежка, защото самочувствието й е смачкано до краен предел, а чувствата й са наранени. Тези дами са най-уязвими, нужно е само да им обещаете, това което техните половинки не са могли да им дадат, пише lifestyle.bg.

Царица е на дансинга

Тук трябва да разграничите жадната за секс от леката жена – границата е много тънка. Първата има принципи, които не са й позволили да си легне с първия срещнат. Затова изглежда като побесняло куче на дансинга. Танцува предизвикателно, налива се с коктейли, но все се върти около приятелките си. Загорялата дама изглежда все така пълна с енергия и в 5 сутринта, докато леката жена най-вероятно вече си е тръгнала с… първия срещнат.

Top
>