Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДНЕШНИТЕ ГЕРОИ

ДНЕШНИТЕ ГЕРОИ

Скъпи читатели, днес ще ви разкажа една съвременна приказка. В нея за мое, а сигурно и за ваше съжаление, няма принцеси. Шегувам се, разбира се, че има  принцеси, но те са малко по-различни. Тези принцеси нямат корона, не са с кайма, нито с кашкавал, те са бивши принцове.

Да, ще ви разкажа за малките момченца, които не са навършили пълнолетие, но са тръгнали по пътя към парите и… славата. Това са деца, които работят усилено, продават телата си на по-възрастни мъже. Единственото им задължение е да поддържат хубави тела, върху които да се разхождат езиците на успелите чичковци.

снимки: Facebook, Instagram
снимки: Facebook, Instagram

Те са навсякъде около нас, те са наши съседи, съученици, колеги, а дори и приятели. Това са децата, избрали лесния път, за да се реализират. Те харесват момичета, но обичат шума на парите, а първите не могат да го осигурят. Затова влизат във фитнеса и не след дълго вече са професионалисти и в един от спортовете, свързан с коне.

Сигурно имате такива приятели в социалните мрежи. На пръв поглед обикновени момчета. Изведнъж тези момчета придобиват хубави тела, започват да се тагват от  най-актуалните заведения, обличат се в парцали, последен писък на модата, публикуват снимки от горещи и екзотични дестинации, от луксозни хотелски стаи. Така и не става ясно обаче с кого са, кой им е осигурил този луксозен начин на живот, но този някой съществува.

Иначе как това привидно обикновено дете може да си позволи този лукс?

3 thoughts on “ДНЕШНИТЕ ГЕРОИ

  1. Време е да покажете как и скакво си изкарват парите тези момчета и златките

Comments are closed.

Top
>